Neeeej!

Förra inlägget skulle inte blivit så kort. Men jag råkade publicera det lite för tidigt. Och när jag skriver på mobilen så går det inte att radera inläggen, inte ens på datorn!
Idag var det i alla fall julavslutning i skolan. Vi började klockan tio i morse. Så det var ju riktigt trevligt! I skolan skulle vi ha grovstädning. Så när hela högstade-våningen var skinande fick alla åka hem. Då var klockan bara kvart över elva.
På kvällen kom alla tillbaka, för att vi skulle gå fackeltåg. Vi var i skolan i mindre än 45 minuter. När jag kom hem märkte jag att jag hade jävla hundskit under skon!!! Så f*cking äckligt (ursäkta språket)!
Nu har jag jullov i tre veckor i alla fall.


Kommentarer
Postat av: Emma

Om du loggar in på blogg.se på datorn, sen klickar du på "inlägg" i vänsterspalten. Där finns alla dina inlägg, inklusive mobilinläggen. Där kan man ta bort/ändra inläggen, vilket du säkert redan visste men ändå. Kram! :)

2011-12-21 @ 22:15:55
URL: http://emmarosen.blogg.se/
Postat av: Lina

Aa, man kan ta bort inlägget om man klickar på arkiv (tror jag det står..) Men då kan du ta bort inlägget men som du sa det går inte att ta bort inlägget från mobilen ;) <33

2011-12-22 @ 12:05:53
URL: http://Linabloggen.devote.se
Postat av: Lovisa

Nu har vi också slutat! :) Vilket datum börjar ni? Kanske kan ses under lovet? :) kraam!

2011-12-22 @ 12:39:44
URL: http://lovisadehlin.blogg.se/
Postat av: agnes

fin blogg:)

2011-12-22 @ 16:05:33
URL: http://agnesljungbjork.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0