Glee-favoriter:



Ni får stå ut med detta just nu...

Men ska fixa det mesta som jag tycker ser fel ut. De jag tycker har en fin bloggdesign är Tinkerbella (länk) och Olivia Sandin Pekka (länk)
Som ni troligen ser så har jag en ny bild-kolumn. Om ni inte ser den nya designen så kan ni trycka på F5 eller uppdatera.

Fifflar på en helt ny design

Men måste typ ägna väldigt mycket tid till den, så den kommer om ett långt tag...
Små ledtrådar....

A just det!

Jag fyller tonåring om 29 dagar :)

Godmorgon!

Har väldigt gott om tid på mig nu, så jag passar på att göra ett litet snabbt inlägg!
Ni får ha en bra dag ♥
Haha, en hemlig talang ;)

Amen vilken fin video då...


Svar på tal


Sv; Va? Jag bloggar minst en gång om dagen.

Sv; Från första början är det till för inspiration. Jag använder mig bara av bilder på bloggen som inte har en vattenstämpel och copyright. Jag vet helt ärligt inte vad som är lagligt när det gäller att kopiera bilder på nätet. Men jag skriver alltid källan till bilden och man får ju självklart inte ta bilder som har copyright.
Bilden lånad härifrån.

Bytt header

Till en gammal goding. Kollade på den för ett tag sen, and I like it ;)



Vågigt hår idag

Inatt sov jag med sju flätor och vått hår. Så idag såg mitt hår ut såhär. Jag tycker att det blev hyfsat fint, men eftersom jag har så tjockt hår så blir det ju större och fluffigare så därför tyckte jag att det blev lite för tjockt.

Synd!

Jag hinner inte måla naglarna idag heller, så nu ska jag berätta hur min dag har varit istället och varför jag inte hann att måla naglarna:

Hade NO på förmiddagen. Min NO-lärare vabbade så vi fick en vikarie som var helt oteknisk. Vi skulle börjat på ett nytt tema idag och våran vikarie visste inte vad vi skulle göra så vi satt och kolla på svtplay och youtube :D
Till lunch var det vårrullar med ris, vilket är hyfsat okej. Och på rasten gick vi direkt till gympasalen, det blötsnöade så mycket!
På gympan körde vi tunnelkull och en lek som jag inte vet vad den heter.
Sedan hade jag eget arbete och då jobbade jag med engelskan och matten. Jag hann då klart med engelskan!
Men när skoldagen var slut så skulle jag, Rebecca, Signe och Leone åka och fika. Men Leone hade råkat dubbelboka sig med Agnes och Ia. Så då åkte vi med dem till Sickla köpkvarter.
Vi började med att typ gå runt i lite affärer, jag köpte tre Depend-nagellack eftersom det var ta tre, betala två-grejsimojs. Ja, jag erkänner. Jag ÄR obesessed av nagellack, jag räknade att jag hade 17 st!
Efter vi hade gått igenom affärerna gick vi till Donken och jag tog först en cheeseburgare. Sedan gick jag och köpte en äppelpaj och minimorötter också. Vi satt typ där i en halvtimme och snackade och skrattade mycket. Jag känner inte Ia och Agnes så bra, men nu känner jag dem lite bättre i alla fall :)
Efter det sprang jag och Signe till Naked juice bar, och jag tog en stor Berry energizer. Det kostade 50 spänn, asså det är ju jättedyrt!
När jag kom hem tvättade jag håret och åt middag, sedan blev klockan såhär mycket!



Flera lack till denna bricka nu!

Svar



Sv; Nej, visste inte ens att hon gick där.
Men jag går där, ja :)
För er som inte riktigt vet så är det inte en grunskola, utan ett gymnasium. Men de har också teaterkurser, och det är det jag går på på söndagar.



Bilden lånad från Google

Alla heter Glenn i Göteborg

Bara för att ha en rubrik ↑
Eftersom ni är oense om nagellacket så målar jag imorgon. Tror att jag kan hinna det! Jag har rätt mycket att göra imorgon. Ska fika efter skolan, sedan teater och sist jobba engelska om jag inte hinner klart med den imorgon under dagen.
XOXO, Gossip girl (haha)


Jag er so kool




Bevis för att det är jag (ja, jag vet. Jag ser rätt konstig ut när jag viker tungar sådär ↑↓)



Nu blir det storstädning

Eller, jag har redan börjat. Kommer för- och efterbilder sen.
På spanskaprovet kände jag mig superosäker, men jag fick alla rätt! Okej, det är ointressant att veta vad jag fick på ett prov, men det går faktiskt väldigt bra för mig just nu i skolan :)
Idag ska jag också hinna med att skriva lite på engelskan och måla naglarna. VILKEN FÄRG SKA JAG HA PÅ NAGELLACKET? SVARA SNABBT VIA EN KOMMENTAR. SKRIV BARA SIFFRAN PÅ NAGELLACKET I KOMMENTAREN OM DU INTE VILL SKRIVA NÅGOT MER SÅKLART (caps missbrukades lite där, men who cares?)!
Dessa färger finns att välja mellan:



Godmorgon!


(Håller handen för eftersom jag har en superstor finne på hakan, orkar inte redigera bort den)

Idag har jag spanskaprov på kroppsdelar, lite hur man ska förklara hur man mår/fråga någon hur den mår och lite om de spanska städerna Malága, Cordoba och Sevilla. Jag känner mig hyfsat säker!
Jag har fyra olika Läkerol (haha, appropå ingenting)i min väska, Fruit smooth strawberry och guanabana, tuggummi med smak av peppermint (Toy), fresh breath tuggummi eucalyptus och vanlig Läkerolask med smak av acerola och jordgubbsbitar i.
Om tio minuter ska jag gå, så jag uppdaterar mer när jag kommer hem från skolan. Jag måste bara packa upp alla mina 423334569 kläder och andra random saker.

Video från Sälen


Sitter i bilen

Är i Uppsala nu. Pappa och jag ska äta på MAX alldeles (stavning?) snart. Ha en fortsatt trevlig söndag!




Nu åker vi hem!

Om typ 50 minuter. Saknar mamma och så, men jag vill åka mer skidor. Aja, nu väntar en fem/sex timmars bilfärd :(


3 saker ni inte visste om mig...




1. Jag gillar inte vanliga chips. De ända chipsen jag gillar är tortillachips.
2. Jag bodde i Gustavsberg när jag var spädbarn. Men när jag var 11 månader flyttade vi ännu närmare Stockholm.
3. Jag har tolv kusiner. De är allt från 36 till 3 år. 9 kommer från pappas sida eftersom han har 4 syskon. 3 kommer från mammas sida. Plus att jag har 5 kusinbarn.
(4. Jag tänker överdrivet mycket. Jag tänker på allt som händer omkring mig. Ibland kan jag inte sova på kvällarna för att jag tänker för mycket.)

Sista dagen i Tandådalen

Jag vaknade vid åtta idag också och åt sedan frukost och tränade på spanskaglosorna.
Vi var i backen kvart i tio och sedan åkte vi i tre timmar. Efter de tre timmarna så åkte vi hem och åt lunch. Vi kom inte ut igen förrens tjugo i tre. Då åkte vi lite olika roliga backar. Sedan så skulle pappa och jag åka en svart (svåraste graden) backe som såg perfekt ut. Men när vi väl var i backen så var den inte så perfekt längre. Den var jätteisig, och då menar jag verkligen superduperisig. Så jag hasade mig ner halva biten av den brantaste delen. Men sedan vågade jag trycka på och åkte ner hela backen.
Sedan åkte vi lite röda backar och jag hoppade i massa hopp. Vi var ute ända in i det sista, för det var superkul att åka. Tycker att det är för tidigt att stänga backarna halv fem.
Det här är sista kvällen här och snart ska jag gå och dusha. Sedan kommer jag plugga, äta middag och vara med i earth hour.







Bilderna är tagna med kompaktkameran.

Dagen

Idag vaknade jag vid åtta. Men vi kom inte ut till backarna förrens halv elva eftersom det gick lite segt för mig med frukosten.
Sen åkte vi massa, jag fotade och filmade. Vi åkte tillbaka till vårat hotell (alltså, vi bor på fjällhotellet som de har lägenheter) och åt lunch, Gulaschsoppa med bröd.
På eftermiddagen åkte vi skidor i 2 och en halv timme utan stopp. Vi åkte mest bara röda backar som var superroliga! När vi skulle tillbaka så skulle vi åka en knapplift som låg mitt på fjället. Då behövde man åka över en snödriva. Och när jag skulle göra det så tappade jag balansen och ramlade. Jag ramlade på tummen och jag stukade typ den :( Men nu är det bra igen!
Efter olyckan åkte pappa och jag hem. Efter några minuter gick vi ner till poolen på hotellet. Det var iskallt så jag badade inte särskilt länge.








Jag


Pappa ramla när han skulle åka offpist, haha ;)


I Tandådalen

Är skittrött. Jag gick upp vid fem imorse och jag fick lite bråttom eftersom jag såg på ett bra program så jag glömde bort tiden, klantigt va? Så jag hann inte göra något inlägg.
Det tog fem och en halv timmar att åka upp och vi kom fram vid halv ett. Dog bara lite under bilresan. Jag satt och gjorde ingenting...
Men när pappa och jag kom hit så gick vi och åt lunch, sen köpte vi liftkort och bytte om. Efter det så åkte vi lite skidor. Sen drack vi varsin dricka och efter det så gick vi till ICA. Sen checkade vi in och packade upp och så.
Internet är hyfsat snabbt, så jag kommer att uppdatera medan vi är här :)




Goodnight!

Nu har jag gjort mig klar för natten och packat (det tog lång tid!). Jag ska upp om 9½ timmar så ska släcka lampan klockan 21.
Jag kommer nog göra ett inlägg imorgon och jag kommer ta med mig det mobila bredbandet så bloggen kommer inte vara död!
Godnatt ♥


Haha, har satt för tejp på mitt finnmedel.

Kvällens planer

Tvätta håret
Städa rummet
Packa
Försöka göra lite skolarbete så jag inte behöver ta med mig allt upp.

Nu ska jag upp och tvätta håret, måste skynda mig med allt eftersom jag måste vara klar innan halv nio. Jag måste gå och lägga mig nio idag p.g.a. att jag behöver gå upp klockan fem imorgon.


Dit ska jag åka (passande tröja va?)

Börjar känna mig sjuk

F*n!
Känner påbörjan till sjukhet. Det får inte vara så. Har mått halvdåligt hela veckan och nu har jag ont i huvudet också. Kan bara inte bli sjuk nu, jag ska ju åka till fjällen om typ en och en halv dag! Och jag vill inte bli sjuk p.g.a. att nu börjar det ju bli fint väder och vår!
Hoppas att det bara en tillfällig huvudvärk.
Nu har jag tränat glosor väldigt mycket och engelska böjningar.
Nu måste jag gå och lägga mig rätt snart med tanke på att jag ska gå upp klockan 5.00 på torsdag, så jag missar en halvtimmes Desperate Housewives!
Jag har börjat svara på frågorna, men jag har fått 17 kommentarer så får fortsätta på dem imorgon.


Har tyvärr inte sett ett sådant vårtecken i år...

Svaren #1

Frågor från Emma:

Favorit...
... Färg?
... Mat?
... Ämne i skolan?
... Djur?
...musik?

Prickigt eller randigt?
Klänning eller kjol?
Dator eller tv?
Morgon eller kväll?

Det blev ganska många frågor men ajaa <33

Sv; Min favoritfärg är röd tror jag, men jag giklar röd och grön också.
Favoritmaten är thailändsk kycklingwook med cashewnötter och ris.
Jag gillar många ämnen i skolan, men mina favoriter är nog so, matte och syslöjd.
Favoritdjur... det är nog hund. Jag gillar Golden retrivers.
Jag gillar rätt mycket när det gäller musik, här är min Spotifylista där alla låtar jag gillar finns (länk)
Prickigt eller randigt? Både och
Klänning eller kjol?
Båda
Dator eller tv?
Dator (då kan man ju kolla på tv-program i den, och så kan jag ju blogga :D)
Morgon eller kväll?
Kväll
__________________________________________

Fråga från S:
http://losagnes.blogg.se/2011/march/visar-vad-jag-har-bakat-imorgon.html#comment

vart togs bilden :D <3



Sv; På mina kompisars Emmy och Ebbas Hollywoodfest
________________________________________________________
Fråga från Natalie:
Varför började du blogga? :D

Sv; Eftersom jag ville ha någonstans att lägga upp mina bilder så att alla kunde se dem.

________________________________________________
Frågor från Nellie Dahlberg:
Hejj, jag har 2 frågor . Vad vill du bli när du blir stor ? och Vad är dina 2 största intressen ? (;
Sv; 1. Psykolog, doktor, vd för något stort företag, fotograf eller journalist.
2. Teater och foto :) Men gillar också att shoppa och vara med kompisar. Och att blogga.


_______________________________________________

Fråga från Frida:
Vad fick dig att börja blogga? :)
Sv; Om du kollar igenom alla svaren så står det :)

_______________________________________________

Fråga från Johanna:
Har du hållit på med nån sport ?
Som fotboll eller nåt? :))<3


Sv; Ja, jag har gått på fotboll och två olika danser. Sen gick jag på något som hette Sports academy där man fick prova på massa sporter.

___________________________________________________
Frågor från Frankii:
varför tycker du att blogga är roligt/tråkigt?
VART KÖPER DU DINA SNYGGA KLÄDER!?!
har du(eller haft) något djur?

//krammar FRANKII :)


Sv;
Tack ♥
Det är roligt att blogga för att det lönar sig tillslut då man får snälla och positiva kommentarer. Det är också kul att skriva ner sina tankar osv.
Jag brukar mest köpa mina kläder på GinaTricot. Men också en del på "sällsynta" affärer. Ibland på H&M och väldigt sällan på KappAhl.
Jag har haft två ökenråttor/gerbiler som hette Nanne och Amy.
_________________________________________________________



__________________________________________________________

Frågor från Lovisa:

Vad är din bästa ägodel?
Vad är det pinsammaste som hänt dig?
Vilken är din favoritbild som du har tagit?
Har du åkt Insane på Gröna Lund? (haha, kom inte på nåt bättre)
Puss o kram! <3

Sv; Min bästa ägodel är kameran och datorn.
Det pinsammaste som har hänt mig hände när jag var ca. 5 år. Min pappa snusade på den tiden och han tog en burk snus i affären. Han sa att jag skulle hålla den för han skulle spela på hästarna innan vi betalade snuset. Jag tänkte fel på något sätt och gick fram till disken och gned mig mot pappas skinnjacka eftersom jag typ tyckte att det var pinsamt att lägga fram snuset. Då säger "pappa":
"Jag är inte din pappa"
Jag typ skämdes ihjäl och lämnade kvar snusburken på disken medan jag gick till min riktiga pappa som höll på med tipset.
Jag tycker att jag har fotat en del okej bilder (JAG tycker inte att jag är bra), men det här är en av mina favoriter:
Och nej, jag har inte åkt Insane ;)
___________________________________________________
Fråga från Ellie:

Alltså jag har följt din blogg ett tag och jag vill bara veta om du bor i en villa eller i ett/en radhus/lägenhet?????


Sv; Jag bor i en etagelägenhet (lägenhet med två våningar)
_______________________________________________________

Frågor från Emma:

Vilka bloggar följer du ?
Hur lång är du ?
Vilken klass går du i ?
Har du någon gång varit i Kristinehamn ? :)

Sv; Jag följer massa bloggar, men går inte in på alla varje dag, HÄR är ett inlägg om alla bloggar jag läser
Jag är 158,5 cm lång.
Jag går i sexan. Och jag har typ världens bästa klass. Om man räknar bort två personer. Vi är 4-6:or i alla klasser.
Nej, jag har aldrig varit i Kristinehamn.

________________________________________________________

Fråga från
lisa:

ska du gå i vittra ända tills 9an? (:

Sv; Ja, i alla fall så tror jag det i dagsläget.
_________________________________________________________


__________________________________________________________

Frågor från Emma ;o :

1. Vilket motiv tycker du om att fota? Porträtt? Vatten? Natur?
2. Varför bloggar du?
3. Favorit bloggar?

Det var mina frågor. Tack för en fin blogg och ha en bra dag. :)


Sv; Tack så mycket! Det värmer :)
1. Jag gillar att fota natur bäst.
2. Jag bloggar för att jag tycker att det är kul.
3. Jag vet inte riktigt, det finns många bra bloggar så jag har inget svar på det!
__________________________________________________________________


Det blev så många frågor så kör en del 2 sen!  

Trött

Var så osäker igår inför provet så jag somnade inte förrens klockan 11, en timme efter det jag brukar somna. Men det visade sig att provet var väldigt lätt!
Men nu är jag trött och saken blir ju inte bättre med tanke på att jag hade en jobbig gympa (fast kul!).
Måste göra engelskan, så hörs senare eller imorgon.
Mamma och jag bestämde oss för att åka till OnePiece-butiken imorgon istället, men det är inte helt säkert.



Btw, vårväder idag! Hade på mig min skinnjacka för första gången det här året :)

Nära nu...

Jag ska troligen in till OnePiece-butiken imorgon och köpa en Onepiece!
Det får bli en av de billigaste, eftersom mamma och pappa betalar "bara" 500:-
Jag skulle nog helst vilja ha en röd.


...OnePiece (fortsättning på bilden)

Glöm inte frågestunden!

Fråga på och var inte blyga. Tänk på att ni är anonyma och jag kollar inte upp ip-adressen om det inte är så att det är en elak fråga. Och ni kan ju också fråga flera gånger!


Nu har ni en sista chans, bara några timmar kvar!

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL FRÅGESTUNDEN, KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL FRÅGESTUNDEN, KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL FRÅGESTUNDEN, KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL FRÅGESTUNDEN, KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL FRÅGESTUNDEN, KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL FRÅGESTUNDEN, KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL FRÅGESTUNDEN, KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL FRÅGESTUNDEN, KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL FRÅGESTUNDEN.


Svar på kommentar



Sv; Okej. Intresseklubben antecknar. Men alla har ju olika bloggsmak, så du behöver ju inte fortsätta att läsa den!

Måndag

Idag gick dagen väldigt fort. Och nu har jag bokstavligt skitmycket att göra. Detta ska jag göra, kommer i rangordning:

Ta bort nagellacket
Tvätta håret
Klippa naglarna
Måla naglarna
Plugga NO
Plugga engelska
Plugga NO
Städa mitt rum (om jag hinner)


-



Hittade detta på Aftonbladet.se

Mustasch


Tips på lite olika saker



Demons and angels använder jag dagligen, morgon och kväll för att motverka finnar. Jag tycker att den fungerar väldigt effektivt och man får mindre finnar.
Clearasil använder jag på kvällen när jag ska gå och lägga mig. Jag tar krämen på ställena där jag har mina finnar (tar på överdrivet mycket). Sedan sätter jag på sårtejp över efter ca. 5 minuter så jag inte kletar ut allt under natten.
Min mascara heter Volume million lashes från LÓréal Paris. Den är bra och man får inga klumpar men jag har inte den på underfransarna eftersom det bara blir smulor under ögonen. Istället använder jag någon vattenfast från IsaDora. Den är inte så bra men jag använder den på underfransarna bara för att.
Sedan har jag en flytande eyeliner från Kanebo på ögonlocken.
Jag har en träborste från Åhléns. Den är bra och träborstar gör så att man inte får statsikt hår.
När jag tvättar håret använder jag shampo och balsam från Sunsilk co creations. Förrut använde jag för normalt hår (den gröna flaskan. Och fråga mig inte varför jag hade för normalt hår, eftersom mitt hår är både tjokt, långt och fett). Men nu använder jag för färgat hår eftersom den luktar godast :D
Min deo heter Puma Flowing. Den motverkar tyvärr inte svett så bra, men den luktar supergott!
Pinnkammen använder jag när jag har tvättat håret och ska skaffa benan.

Oj, vad mycket text det blev!

Plugg och teater



Nu måste jag plugga inför no-provet på tisdag, handlar om människokroppen. Och enligt mig är det=tråkigt.
Sedan har jag två engelskaprov på onsdag. Varför måste alla prov komma precis dagarna innan jag åker upp till Tandådalen?
Om en halvtimme åker pappa och jag till teatern. Det är najs, för jag får typ skjuts varje söndag. Men nu måste jag äta min lunch pch stressa lite, så hejdå!

Bullarna





P.g.a att jag bakade egna bullar för första gången blev de rätt misslyckade, utseendet blev ju bra och konsistensen. Men de smakade rätt lite och jag hade "fel" recept.

Fullmoon



Muffins

Idag kom mamma hem med en present till mig, en bakbok om muffins! Där finns massa recept på topping, fyllning, grunder och andra goda muffins! Jag blev superglad!


Summer feeling




Är inte seriös!

Slutar med tillbaka-kommentarer

Det blev för jobbigt som jag förmodade. MEN, alla som kommenterar med jämna mellarum kommer se lite kommentarer från mig på sin blogg.


Baka

Snart ska jag baka bullar som jag kommer ta med mig till min kusin som fyller 20 idag. Jag har precis tvättat håret och Sunsilk co creations för färgat hår har världens godaste doft (mammas shampo och balsam, lånade hennes). Rekomenderar starkt. Nu måste jag skynda mig med baket så syns senare!



Signe

Efter att jag hade gjort mitt inlägg så spelade jag och Signe Backgammon och Plump. Vi tittade också på Hål i väggen. Jag gick hem fem i sex men vi bor typ 100 meter från varandra så jag kom hem klockan sex. Vi hade väldigt kul men jag kommer att sakna henne :(














Blandade bilder på Signe och mig, allt från 2002 till oktober 2010. Bilderna är tagna av Signes pappa Per-Anders, Rebecca (näst sista bilden) och mamma.

Hos Signe

Sitter i deras datorrum medan hon packar. Vi har spelat Kinect, ätit Jelly Belly beans (Ni vet dem i hp) och spelat Sims 3.  Om 45 minuter ska jag hem, så ses då!


Blää

Min blogg är jättetråkig, seriöst. Jag har världens bloggtorka och skriver bara om jätteointressanta saker. Jag tar inga bilder. Men jag ska skärpa mig till 100% på lördag!


Håller i en liten klocka


Haha, ja....

Imorgon ska jag fråga Signe om hon vill vara med mig. Klockan tolv på kvällen rullar tåget mot Åre för hennes del och jag kommer inte att träffa henne på en vecka :(
Men på lördag ska jag baka bullar tror jag, det var länge sedan jag åt hemmagjorda och jag har faktiskt aldrig gjort bullar själv. Halv tio ska jag kolla på Modern Family och sedan efter det går jag och lägger mig, så vi ses imorgon.
Godnatt ♥

Skitmycket att göra just nu

Egentligen borde jag städa mitt rum, men det hinner jag inte.
På tisdag har jag prov på människokroppen, på onsdag har jag engelskaglosor+böjningar. OCH en berättelse som ska vara inlämnad där. Plus matten som jag ska vara klar med imorgon. Och en engelskatext som man ska läsa upp i engelska prat (jag vet, men vi har ett ämne som heter det). Och sist men inte minst egna religionen. Men den har jag gjort.
När jag ändå skriver om SO kan jag berätta att jag fick 57½ av 58 på SO-provet. Jag och en till tjej fick exakt samma poäng och fick högst betyg i gruppen. Vi hade dessutom fått ett halvt fel på samma fråga. Men jag är i alla fall jättestolt, för jag har typ aldrig fått så höga poäng på ett sådant stort prov.



Det är torsdag imorgon :O

Veckan har gått skitfort... eller det KANSKE är för att jag var hemma i måndags, bara kanske.
Imorgon har jag SO. Och då ska man skapa en religion. Jag, Ia och Lina har gjort en lagom flummig religion som heter Suddopennismen. Deras heliga skrift heter Spenat, samlingshuset heter Pennou, guden heter Dimitri (Ia's förslag) och den andliga ledaren heter Sudder.
Alltså, Dimitri är en helig penna i våran religion. Och de som är suddopennismer tror att det är Dimitri som ger dem all kunskap.
Den religionen låter väl bra va? Och joina gärna våran religion, men först måste man läsa hela den heliga skriften Spenat och be till Dimitri i en timme :)


Frågestund #3

Varje person som ställer en fråga får en länkning till sin blogg. Ställ vilka frågor somhelst. Inga är för jobbiga ♥
De frågor gäller tyvärr inte tillbaka-kommentarer.
Ni har på er till måndagen den 21 mars 2011!
Så kommentera bara där nedanför ↓ så svarar jag på den :)



Hittade ingen bättre bild på datorn, den där är i alla fall inte fin!

Sommartider hej hej sommartider

Nu när det börjar bli varmare ute vill jag bara ha sommar!
Om en vecka och en dag åker jag och pappa upp till Tandådalen (mamma åker inte skidor) så jag vill inte att det ska bli för varmt i alla fall. Men där uppe i Dalarna/Härjedalen är det ju kyligare längre...
Det känns som jag inte kan vänta in sommaren. Idag var det sol och hyfsat varmt, och jag klagade typ hela rasten över att det var snö ute.
Man kan ju inte bära Converse än, för då blir man Bambi på hal is. Så därför ska jag ha mina senhöstskor ett par veckor till.
Men nu vill jag bara slippa alla ytterkläder och jobbig is och snö. JAG VILL HA SOMMAR. NU!





Btw,

Omröstningen Vad vill ni ha för slags inlägg? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa din egen läsarundersökning!


Dh och nagelmålning

Om ca. två timmar börjar Desperate Housewives igen!
I'm so happy!
Nu ska jag måla naglarna, och sedan ska jag typ plugga hela kvällen fram till klockan nio. Ska jobba lite matte och träna på engelskaglosor. Rätt lätta, men vissa kan jag inte och vi ska kunna dem helt till imorgon. Skulle tagit hem glosorna igår men det gick ju inte :/
Tror att jag målar på klassiskt rött på mina naglar, bara helt röda utan några konstigheter på. Jag är typ aldrig utan nagellack på mina fingrar, men jag trivs med det. Jag hatar bara nagellackbortagningspadsen. Jag dör av dem... säger vi.

Gjorde en ny header igår, men den blev inte lika fin som den jag har nu...

Nu ska jag visa vad jag bakade




Chokladcupcakes, de godaste jag har gjort hitills!

Chinos

Jag vill ha chinos, men vågar inte bära det. Jag vet inte varför, men det är bara så. Någon gång ska jag prova ett par och se om jag passar i dem över huvud taget.
Enligt mig så passar chinos bäst till pösigablusar och tröjor, och väldigt snyggt med en uppknäppt kavaj till.

Fasiken vad collaget fult det blev...
Men i alla fall, chinosen och blusen är från GinaTricot. Och linnet och kavajen från H&M.

Sorry

Jag kunde inte lägga upp bilderna på det jag bakade eftersom mamma har mitt minneskort. Sedan är det minneskortet vi har hemma låst. Så ni får vänta till ikväll.
Nu sitter jag i soffan och är inne på datorn och kollar på tv. Har inte gjort något idag, bara vilat ut mig i stort sett. Jag kommer till skolan imorgon i alla fall!


Hrm..



Tycker själv att det är en dålig anledning för att vara hemma, men mina föräldrar tyckte att det var bra om jag sov ut mig. Jag har jättesvårt att koncentrera mig i skolan om jag är för trött, och om jag skulle gått idag så skulle jag bara ha sovit i fem timmar. Snacka om att jag skulle somna direkt i soffan när jag kom hem. Och sedan på kvällen hade jag varit för pigg för att gå och lägga mig rätt tid.

Visar vad jag har bakat imorgon...

Spännande va?
Jag visar det på morgonen, så alltså mellan halv sju och halv åtta.
Jag har betstämt en sak för att få mer kommentarer, så varje gång du kommenterar så får du dubbelt så många kommentarer tillbaka på din blogg (om du har en förstås). Så om du kommenterar två kommentarer på en dag så får du tillbaka fyra, trevligt?


Haha, bara för att den här är så underbart vacker ;)

Måns Möller

Idag när pappa skjutsade mig till teatern såg jag Måns Möller. Jag tycker att han är en av Sveriges bästa komiker så jag blev helt starstruck.
Detta är en av mina favoriter av honom från Cirkus Möller:




Godmorgon!

Eller, det är inte direkt morgon för mig, jag har varit vaken sen nio...
Idag ska jag plugga lite manus till teatern, spanska och matte. Sen ska jag ju också till teatern. Det har varit två veckors uppehåll nu p.g.a. sportlovet. Men nu ska vi tillbaka igen! Det ska bli väldigt kul, och det är inte så jättelångt kvar tills vi ska spela upp. Jag spelar sömmerska tillsammans med en till tjej. De är snobbiga och dramatiska så det är roligt att spela den rollen.


Tänk om man fick spela upp på Broadway någon dag...
Bilden kommer från vihartittpunktkom

Fake Onepiece

Jag hittade en sida med fake Onepiece för endast 600 kronor!
Tror att det är där jag köper en sådan, men det är tråkigt att den bara finns i fyra färger.

LÄNK HÄR TILL ZIPERALL SHOP


Trådlös router

Idag när min kusin Victor var här installerade han en trådlös router och skrivare. Han är typ expert på datorer så det var bra! Nu kan jag gå runt överallt i lägenheten utan någon internetsladd runt omkring mig, trevligt va?


En bild som Sofie tog i december, bildbrist.

Släktmiddag


Haha, snygga bilder va?

Ikväll kommer vi ha släktmiddag här. Min släkt från Blekinge kom upp hit igår så nu blir det fullt hus.
Men ni får ha det så bra, så hörs vi imorgon!

Morgon/badfrilla



Vaknade vid tio idag, vilket är väldigt sent för att vara mig på en lördag.
Igår efter badet satte jag upp mitt hår i en knut eftersom det inte var torrt. Jag tog inte ut knuten igår eftersom håret var blött och det är svårt att borsta ett hår som är halvtovigt, tjockt, långt och blött. Nu när jag har sovit har knuten blivit "vild", och är fortfarande fuktig. Men jag ska ta ut den och tvätta håret, för det har ju fortfarande klor i sig, trotts att jag hade balsam i håret igår.

Vart ligger Skåne?



Den är jätterolig, kolla igenom hela videon.

Hiss och diss- Mellofinal 2011



  • Danny Saucedo
  • Sara Varga
  • The Moniker (haha)
  • (Ett halvt) Eric Saade


  • Sanna Nielsen
  • The Playtones
  • Linda Bengtzing

Jag och Linda Bengtzing när jag var 7 år och fortfarande gillade henne.

Hemma efter 3 ½ timme i Eriksdal

Idag efter skolan åkte jag, Signe, Lina, Wilma och Rebecca till Eriksdalsbadet.
Vi åkte kanorna, simmade längd, simmade ut och badade mycket bubbelbad. Det var superkul och vi åt väldigt mycket, hehe.
Signe var tvungen att gå halv fem så Rebecca och Wilma åkte med henne hem. Jag och Lina stannade kvar i en timme till. Det var i alla fall jättekul. Just nu sitter jag och chattar med Natasha ( ←länk) på fb och lyssnar på Ulrik Munther.
Ska snart se på 101 sätt att åka ur en gameshow med en familjen, en Loka och choklad.



En av mina lite mer failade hårbilder...

Morgondagens planer

  1. Vakna
  2. Klä på mig
  3. Äta frukost
  4. Åka till skolan
  5. Ha bild
  6. Troligen rast
  7. Bild
  8. Lunch+rast
  9. Personlig utveckling
  10. Bada på Eriksdalsbadet med Signe, Lina och troligen Wilma och Rebecca
  11. Hem
  12. Slappa :)

=Nice dag!

Inspirerad av migsjälv

När jag såg bilden i inlägget nedanför blev jag sugen på att göra sådana bilder igen. Vet ej om det var värt illamående tyvärr...



I whip my hair back and forth






Willow Smith- Whip my hair

Ring ring, bara du slog en signal




Nya ringar från L8 Nyberg!
Tycker att de är är snygga, men det är synd att den silvriga var så liten.

Te




Sitter och smuttar på ett supergott te just nu. Ska gå och lägga mig rätt snart eftersom jag är väldigt trött. Imorgon har vi prov i SO:n på religioner så ska gå igenom häftet som vi har fått några gånger också. Tror att allt sitter väldigt bra i hjärnan nu!

Ett videoinlägg


Oops!

Glömde visst att bloggen fyllde ett år i söndags, så det blir tyvärr ingen tårta :( ♥
Men, ni fick ju cupcake:sen att kolla på i fredags i alla fall.
Weheartit.
Tyckte att denna bild var passande eftersom det är ETT ljus i bakgrunden.

Black and white



Lackleggings- KappAhl
Halsband- Guldfynd
Linne- Gina
Nättröja- Gina

Semla

Idag är det en speciell dag. Det är fettisdagen/semmeldagen/semledagen, internationella kvinnodagen och pannkaksdagen.
Jag har inte firat det något särskilt. Jag har ätit feta saker som cupcakes, en glass och en semla. Plus att en kille i min klass tog alla tjejers innebandyklubbor och la tillbaka dem.
Men i alla fall, nu ska jag fortsätta äta min semla. Jag gillar tyvärr inte grädde så jag tog bort rätt mycket, men jag gillar mandelmassan i alla fall!




Sitter och kollar på Familjen annorlunda

Idag var jag jättetrött hela dagen, sådär första dagen efter sportlovet.
Nu har jag pluggat hela kvällen, och nu ska jag se på Familjen annorlunda.
Ses imorgon och gott sportlov Norrland!


Svar



Sv; I know :(
Men du behöver inte känna dig utpekad, jag kommenterar nästan inga bloggar över huvud taget. Är sämst på det. Kommenterar nästan bara svar. Och ibland svarar jag inte över huvud taget. Jag tänker att jag ska göra det, men sedan glömmer jag bort....


Inte bra....

Vart har ni tagit vägen?

Kom tillbaka alla gulliga läsare :)
Ni som har blogg får gärna tipsa om mig om ni vill ♥


Hahaha, schynygg? ;)

En ny ring

Idag åkte mamma och jag in till Östermalm för att handla Nespressokapslar och jag skulle gå in i OnePiece-affären. Men när vi väl hade hittat dit stängde de klockan två, och vi kom kvart över. Sedan gick vi in i PK-huset och jag gick in på Gina. Jag provade en tröja och en jeansjacka, men inget passade och var snyggt väl på...
Men jag hittade i alla fall en ring där för 79:-


En till fråga:

Schnygg va? Haha :D

Omröstningen Hur mycket går du in på min blogg? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa en egen folkomröstning!

 

 

 

 


Ska jag ha en frågestund?



U P D A T E: Ni som inte vill att jag ska ha en, varför ska jag inte ha det tycker ni?

En till outfit

Söt liten outfit



Skor, DinSko
Läppstift, Makeup Store
Tunika, BikBok
Väska, Chanel
Örhängen, GinaTricot
Halsband, GinaTricot
Nagellack, Mavala

Ännu mer cupcakes



Hemma redan

Det var typ en platt och inte så hög backe. Så vi åkte hem efter en timme. Men jag kommer ändå åka till Tandådalen om två helger!
Men i alla fall, jag tävlade med pappa ner för backen 3 gånger och jag vann alla gångerna! De första blev lite fusk, men den sista vann jag helt ärligt. Och pappa körde faktiskt sitt bästa, fast jag vann bara med någon sekund...
När vi skulle till bilen hade pappa parkerat på fel parkering, så vi fick köra ner på en plats där det var skare (när snön inte sjunker ner). Det fanns en liten väg bredvid men pappa råkade köra in på skare stället. Och då trodde jag att jag också skulle göra det. Men då visade sig att man inte kunde bromsa där, så när jag skulle bromsa så ramlade jag och fick staven rakt upp i arslamentet. Så nu är mina kringlor som ska sitta på stavarna helt borta. Och jag har säkert ett blåmärke där jag gjorde illa mig.




Min smexiga skid-outfit idag...

Hejdå!

Ska åka ut till Södertälje och åka slalom i Ragnhildsborgsbacken, hejdå!


Gammal bild

Outfit

Streetlook, skön till sommaren



Jeansshorts, Bikbok
Converse, Converse.com
Magtröja, H&M
Ringar, L8Nyberg
Nagellack, Depend
Solglasögon, H&M
Läppstift, Mac
Väska, H&M

Gillar ni sådana här? Vill ni har fler?


Klippt mig


Före                                               Efter   

Detta blev väldigt dåliga bilder att jämföra med. Men idag var jag i alla fall hos frisören och klippte mig. Jag tror att ni ser skillnaden, mitt hår fick som mer liv och jämnare. Plus att jag klippte upp håret lite. Det var typ ett år sedan jag klippte mig så hon behövde klippa av ca. 5 cm. Så det känns som om jag har superkort hår nu, fast det har jag verkligen inte! Jag fick skitmycket beröm, om att mitt hår hade en sådan fin färg och att det var långt och fint.



Vad tycker ni om min nya frilla?

Cupcakes










Dessa cupcakes har jag bakat idag. Jag blev sådärböjd men jag tror att de smakar gott i alla fall!

Läskigt!




Hon är ingen riktig person. Igår när Lovisa och jag skulle gå in i Kulturhuset såg vi henne hängandes på byggnaden. Jag trodde först att det var någon som höll på att ramla ner, men när hon var helt stilla förstod jag att det bara var en staty. Och sedan när vi skulle gå ut såg vi att det var meningen som en klättervägg Kolla bl.a. på taket.

Det jag köpte


Mini-mascara, endast 8 cm. H&M, 10:-


Blått nagellack. H&M, 39:-


Kakburk. Lagerhaus, 49:-


Mintgrönt nagellack. Åhléns, 25:-


Luktljus med vit jasmine-lukt. Lagerhaus, 29:-

Bilder från dagen

Jag och Lovisa gick mellan Slussen och T-Centralen idag och småpratade. Vi gick in i lite olika butiker och jag visar vad jag har köpt senare.











Dagens outfit



Kjol- H&M
Tröja- Gina
Stor ring- L8 Nyberg
Liten ring- Gina

Som nästan aldrig gör bilden inte rättvisa, det ser snyggare ut (enligt mig) i verkligheten.

Drömmar


We♥it.com

När jag blir stor ska jag bo antingen i en stor lägenhet på Norrmalm eller i en villa nära Stockholm. Jag (eller min man) ska ha mycket pengar så jag kan renovera och dona med vårat boende, och så jag kan köpa mycket kläder.
Jag vill ha 1-3 barn, och könen spelar ingen roll. Men det skulle vara kul att ha av båda könen. Jag skulle bli glad om min man hade syskon, så det skulle finnas en chans att mina barn fick kusiner.
I mitt hem skulle det vara mysigt, med mycket detaljer och allt som man skulle kunna se var organiserat och genomtänkt. Om jag skulle beskriva hur jag vill att mitt hem skulle vara med tre ord så skulle det bli:
Mysigt
Modernt
Galet


Mitt hem skulle ha en röd tråd, så att inte ett rum blir helt vitt, det andra som om man har kommit till Las Vegas, och det tredje som om en gammelmormor hade varit där.
Om jag skulle välja en bild som skulle bli sann (om ni fattar) så skulle det bli walk in closet-bilden, den längst ner i mitten som är störst. Mitt hem skulle vara i dem färgerna och i den stilen.
Jag vet inte vad jag vill bli, men jag har funderat på att öppna ett eget bageri, fotograf eller stylist.

Stan idag

Var tvungen att gå upp tidigt så det också blir en tidig lunch. Är skittrött eftersom jag somnade inte förrens halv ett inatt :(
Nu sitter jag och kollar runt på Onepiece's hemsida, jag vill verkligen ha en! Jag får försöka att använda min övertalningsförmågan så mycket som möjligt på mamma och pappa.
Aja, jag ska åka till Slussen idag och möta upp Lovisa. Sen ska vi gå i Gamla Stan och fika och kolla genom butikerna. Det ska bli väldigt kul!



Haha

Jag råkade ta i bikarbonat istället för vaniljsocker i moussen. Så fick göra en ny sats, med mitt egna recept eftersom jag hade nästan tagit slut på den vita chokladen. Och de hade ingen passionsfrukt i affären, så fick ta hallon isället. Jag visar er resultat antingen imorgon eller ikväll.


Oh no!

Finally

Man har inte kunnat logga in idag på blogg.se :(
Men nu kan man det, jag ser bara inte min statistik eller de senaste händelserna.
Idag ska jag laga en trerätters vegetarisk middag tror jag. Mamma och pappa vet inte om det och jag måste gå ner till Konsum för att handla ingredienser som saknas. Jag tar faktiskt en efterrätt från förra veckans "Halv åtta hos mig". Ni vet Lisa och Magnus efterrätt.


Varför måste man alltid se så misslyckad ut på foton? Var tvungen att hålla upp håret för annars såg det jättekonstigt ut. Och jag har ingen bild att visa, så därför valde jag att ta en färsk webcam-bild.

Mormor

Är hemma nu, eller kom typ hem för två timmar sen.
Hos mormor har vi spelat kort, tittat på tv och jag har hjälpt henne med datorn. Idag var vi en sväng till mitt land och grillade French hot dog, typ den najsigaste korven i världen.
Igår satt jag uppe ett tag och läste min ut min bok, Tillsammans, del 1 för andra gången. Den serien är superbra!
Nu ska jag fortsätta se på Sofias Änglar och sedan Semester i Sverige.


Här på soffan sov jag, det var faktiskt väldigt mysigt!



Vi försökte tända grillen i 45 minuter, men till slut gick det!

Spotlight



Denna spotlight (inte stativet) fick jag precis innan jul av morfar. Han fotade väldigt mycket när han var yngre och hade väldigt mycket utrustning och så. Men nu håller han inte på lika mycket och jag fick hans spotlight. Den gör så att bilderna får mer färg och saker som är vita blir verkligen vita, till skillnad från om man bara har den inbyggda blixten. Då brukar de bli lite gråaktiga.
Nackdelen är att den blir kokhet på nolltid så det får inte vara för nära motivet man ska fota. Och den har bara legat uppe hos morfar länge så den har fått in damm i sig. Så det luktar alltid bränt när man tänder den.

Nygamla naglar



I förrgår när jag diskade råkade lite av mitt turkosa nagellack åka av. Så jag målade på ett bronsfärgat nagellack med glitter från Maxfactor. Man behövde måla fyra lager men det var et värt, det blev supersnyggt tycker jag!

RSS 2.0