Kollar esc

Bara för att många tippar att loreen ska vinna, haha.
Om inte Sverige vinner tycker jag att Tyskland eller Ryssland (party for everybody dance ftw!) ska vinna.
Sitter även och äter b&j nordic water peace för första gången. Rekommenderas!


Jobbar på ett låångt inlägg!

Har ingen aning om när det blir klart, men det blir definitivt inte klart idag! Jag tror det blir klart efter flytten, som är om två veckor och en dag!


Dipdye

Jag har fått jättemånga frågor om dipdye, så jag hade tänkt att svara på dom.
Jag köpte min rosa färg i London, på Boots Oxford street. Jag vet att man även kan köpa färg på Shock, eller på internet. Sök på "rosa (eller vad man nu vill ha för färg) hårfärg".
Om du har mörkare hårfärg än mig (ljust mörkblond) MÅSTE du även blondera det parti du hade tänkt att ha dipdye på. Detta på grund av att färgen inte fäster om man har för mörkt hår, och om den fäster så går färgen ur snabbare, som den gjorde på mig.
Ha inte heller för kort hår. Det är snyggast att ha dipdye om håret räcker 5 cm nedanför axlarna eller längre.
Dopdyens längd bestämmer du själv! Det finns inget rätt eller fel. Själv tycker jag att det är snyggast att ha mellan 5 cm till en tredjedel av håret. Många har även halva håret dipdyeat.
Det är jättelätt att göra dipdye på sig själv. Blöt håret, dela det blöta håret i två partier, gör två flätor av partierna, sätt på färg på flätornas ändor. Det är VIKTIGT att snoddarna på flätorna är jämlika i längden. Låt färgen sitta i så länge som det står i anvisningen, skölj ur färgen. Ta inte ur flätorna än! Torka ändorna på flätorna med en hårfön. Kolla så att du är nöjd med färgen. Om det är för lite pigmenterat får du göra processen igen. Om du är nöjd med färgen kan du släppa ur flätorna och föna hela håret. Borsta igenom håret. Nu är du klar!


Bild på mig och min tandställning

Känner mig faktiskt bekväm i den, och jag tycker inte att jag ser ut som skit nu när jag väl har tandställningen på!


Hemma idag

Har en grov smärta i tänderna idag, så jag behövde stanna hemma från skolan.
Det är värt smärtan, för min tand har redan blivit rakare!


Första inlägget med tandställningen!


Kvällen igår

Jag, Lina, Rebecca, Ingrid och Signe handlade först all mat, engångsgrill och lite gottigt. Sen gick vi till klipporna och började grilla och hade det mysigt. Haha, vi hade korvkrig med de korvar som ingen orkade äta upp. Disgusting, men kul!
Sen gick vi till min och Signes gamla förskola och satt på uteförrådens tak och pratade.

Grillning på g

Ska snart iväg och grilla med mina homies på ett berg vid vattnet. Ska bli jättekul!


Busy all day long

Har haft picknick med tre tjejer från min teatergrupp i princip hela dagen. Egentligen var det meningen att alla skulle komma (vi är typ 15 pers), men det var bara vi som kom.


Släktkalas

Idag var jag på släktkalas. Min kusin och mitt kusinbarn har fyllt år under veckan, så vi firade dom.
Nu sitter jag och kollar till och från på The kings speech, samtidigt som jag ritar upp olika vinklar och inreder mitt nya rum.


Slappmorgon

Jag har typ inte gjort något särskilt den här morgonen. Jag går fortfarande runt i oborstat hår och nattröja. Nu är det inte alls långt kvar till vi flyttar, och nu har jag börjat rita upp hur mitt rum ska se ut. Här är en bild:


Babblar på, som vanligt


Äntligen


Jag vet att min svenska suger i videon, jag vet inte vad som hände :/

Sorry

Har typ börjat få ett liv, så jag sitter inte lika mycket vid datorn som jag gjorde förut. Vad har hänt i mitt fabulösa liv sen sist då? Jo, det ska jag berätta:
Fredag: kom hem från skolan. Åkte till landet.
Lördag: vaknade upp på landet. Åkte hem vid tre. Gjorde mig i ordning. Mamma och jag åt god mat på en indisk restaurang. Gick sen på bio med henne och såg "The lucky one". Rekommenderas starkt! Kom hem vid halv tolv.
Söndag: mormor kom hit och åkte bil med mig och mina föräldrar till teatern. Hade teateruppspel. Lärde mig alla ackord till låten 17 år eftersom jag och Edna skulle spela den på musiken dagen därpå.
Måndag: Edna och jag skulle spela upp vår låt. Men vi hann inte, så vi satt bara och tog massa bilder på oss själva under musiken.
Tisdag: inget hände. Jag pluggade på eftermiddagen.
Onsdag: vi simmade under halva skoldagen. Sen fick jag, Signe, Rebecca, Olivia och Ingrid gratis drickyoghurt på Konsum för att vi använde en kupong på appen freebee.
Sen åkte Olivia hem till mig. Vi kollade på Big , gjorde om videoinlägg typ tusen gånger och så gjorde vi en sak som ni får veta imorgon.
Idag: har dragit ut en till tand. Jag blödde fett mycket (så att det droppade trots att jag hade ett förband som jag tryckte mot hålet) och så känner jag mig "svag" så pappa skjutsade hem mig efter tandläkarn.
Nu när jag ändå är hemma hade jag tänkt att passa på att redigera videon där jag visar vad jag köpte i London, så den videon kommer troligen upp idag!


Min framtida säng

När vi flyttar kommer jag få denna säng. Sjuukt fin!


Au naturelle

Jag har långt ifrån perfekt hy, men detta är i alla fall jag.


Café och lite så

Idag efter skolan var jag och Kajsa på ett café och fikande lite. Jag har inte känt henne så bra, men nu när vi pratade insåg jag att vi har väääääldigt mycket gemensamt. Det var nästan sjukt!
Sen när jag kom hem vid sex åt jag mat, och sedan gjorde jag lite engelska.
Ville bara säga att jag hade tänkt att lägga upp videon där jag visar vad jag shoppade i London väldigt snart.


Dragit ut en tand

Tjena mittbena!
Idag drog jag ut en tand hos tandläkaren. Ni fattar inte hur nervös jag var innan! Men det gick bra. Eftersom jag är så rädd för att gå till tandläkaren så fick jag andas lustgas under hela tiden. Älskar lustgas! Haha, där lät jag säkert som värsta knarkaren eller något. Men jag vet faktiskt inte om jag skulle klarat det utan lustgas.
Jag var hemma hela dagen, för att se hur jag reagerade på allt. Jag blödde typ konstant till klockan fyra, så det var inte så kul. Nu har det slutat i alla fall!
På tisdag ska jag dra ut en till tand. Sen så får jag tandställning två veckor därpå. Crazy!!!


SKÄMTAR DOM?

JAG PALLAR OCH FÖRSTÅR INTE, HUR TVÅ OLIKA ANONYMA PERSONER ÄR TVUGNA ATT SICKA IVÄG JÄVLA NEGATIVA OCH ELAKA KOMMENTARER FÖR ATT FÖRSÖKA TRYCKA NER EN ANNAN PERSON. Jag tror säkert att den andra personen som har kommenterat inte tänkt på att den försöker trycka ner mig, men det är exakt det man försöker göra med att slänga iväg en elak/negativ kommentar. Om man inte gillar det jag bloggar om, så är man inte tvungen att läsa min blogg heller.
Ni två som har kommenterat är ju självklart anynoma. Varför är ni det? Eller förresten, jag kan ju redan svaret: för att ni är fega och inte vågar stå för eran sak. LÄGG BARA NER!
De som har kommenterat har ju inte direkt några tydliga motivationer.
Kommentar ett: När har jag TJATAT om en Mac?
Kommentar två: I vilka lägen har jag skrytit? Länka gärna till inlägg.
Jag tror inte att dessa nolifers kommer svara på mina frågor, för det brukar haters aldrig göra. Aja!
Sorry för mitt lilla (stora) utbrott, men pallar bara inte. Är det någon som förstår mig?

RSS 2.0