På hotellrummet, igen

Nu har mamma och jag kommit till hotellrummet efter några timmar på Tivoli. Vi åkte bara rutschbane en gång, och sedan gick vi runt och kollade på alla dekorationer osv. Kanske inte låter kul, men det var det.
Vi var även ute några timmar på stan i förmiddags. Jag behövde byta storlek på ett par byxor på Abercrombie, så då passade jag även på att handla lite andra saker där inne. Vi var där klockan 11, och det var nästan inga där! Sååå skönt!
Nu sitter vi på hotellrummet och lyssnar på musik medan jag sitter i mina nya myskläder, dricker Snapple och läser VeckoRevyn.


Köpenhamn

Detta har jag faktiskt inte berättat, men jag är i Köpenhamn med min mamma just nu.
Pappa skjutsade oss till Arlanda klockan halv åtta i morse. Mamma och jag planerade att köpa lite godis och fika på starbucks, men det var jääättemycket köer på flygplatsen så vi kom igenom alla kontroller samma tid som vår Gate öppnades.
Efter en timmes flygresa landade vi i Köpenhamn, klockan 11.
Sedan dess har vi ätit lunch och shoppat på Sephora, Abercrombie och Vero Moda.
Snart ska vi ut och äta på Jensens bøfhus.


Dagens

Tyvärr blev det samma tröja som förra gången, menmen!
 
 
Skjorta- Ullared
Stickat- H&M
Jeans- Dr. Denim (Salt)
Skor- Eurosko
 
Jag har kommit på den perfekta tiden att fota dagens outfit på! Klockan tre på en vardag, då ingen på min gata har börjat komma hem och solen ligger bra. I alla fall denna tid på året. Jag kunde fota helt öppet, utan att någon kom förbi. Vilken känsla! Jag vill inte att folk ska se mig när jag har en kamera på ett stativ framför mig och jag står och posar.

Tror nästan att jag ska sluta blogga...

Försöker hitta tillbaka till bloggandet, men det håller bara några dagar då jag skriver fler inlägg. Sen tröttnar jag
Jag lägger hellre min tid på sådant som är viktigt. Om jag inte pluggar efter skolan så är jag med kompisar.
Jag säger inte att jag ska sluta blogga, utan att ni får räkna med att det kanske går några dagar emellan inläggen. Jag ska tänka "kvalitét går före kvantitet". Alltså att inläggen ska vara välskrivna och att jag ska ta fina bilder till inläggen.
 
 

Mitt i allt plugg...

...Tar jag mig en paus.
Tre prov och fem inlämingar nästa vecka, så nu blir det en del plugg. Jag har varit så himla trött de senaste dagarna så jag har verkligen inte orkat plugga. Jag har somnat framför surfplattan varje dag efter skolan.
Det är bara att mata in första världskriget, elektricitet och magnetism, engelskaglosor, geometri och spanska i huvudet nu. Jag ska nog klara det!
 
Osminkad osv. Men detta är vad som håller mig vid liv (haha äter inte all choklad idag, men det var extrapris på Coop, 10 kronor för en 200-grammare!).

Halloj i stugan!

Sorry för att jag inte bloggat på två dagar, men jag har haft mina anledningar.
I söndags var jag på teater och sen när jag kom hem pluggade jag. Igår satte jag in tandställningen från klockan ett till halv tre. Det ända jag hade ätit på hela dagen var tre knäckemackor så jag var skitsur och trött på vägen hem eftersom att jag var så hungrig. Jag kom hem vid halv fyra, och då tog jag lite soppa. Sen dess har jag haft konstant ont i munnen på grund av tandställningen, så idag är jag inte i skolan på grund av smärta och min tillgång till mat. Det ändå jag klarar av att äta är i princip yoghurt och soppa, vilket jag behöver äta ofta då man inte blir så mätt på det.
(Har bara en bild som jag inte är jättenöjd med på lager)


Godmorgon!

Goodmorning folks!
Vaknade för ungefär en halvtimme sen, och jag ska snart gå ner till köket och äta frukost. Jag är sugen på att göra scones, så jag tror att jag ska baka det.
Idag blir det plugg mest hela dagen, kanske nån promenad också.
På kvällen ska jag hem till Kajsa. Då ska hon, jag, Olivia och Signe laga tacos tillsammans och sen typ se på någon film eller så.

Har ingen passande bild till inlägget, så ni får en bild på en nyvaken Agnes:


X factor

Ikväll har jag kollat på X factor med la familia. Detta är typ den första kvällen jag är inte är med någon kompis, haha.

Btw, jag har kollat på sjukt mycket filmer den senaste tiden. På två veckor har jag sett: The grudge, Mean girls, What to expect when youre expecting, LOL, Wallander; Mastermind, One missed call, Mean girls 2, High school musical 3 (nostalgi!!), Hannah Montana the movie (nostalgi!!), Dear John, Chimpanzee, Never say never och In time. Alltså 13 filmer. Sjukt, jag som aldrig kollar på film!
Har ni något filmtips?


Viktig fråga


Sova snart

Idag är jag jättetrött, så snart ska jag gå och lägga mig.
Under dagen har jag varit på en elevrådskurs med fyra andra från elevrådet. Det var väldigt lärorikt och roligt att träffa andra. Mycket roligare än en vanlig skoldag!
 
Från i lördags
 

5

 
- Jag är med i min skolas elevråd
- Jag dricker oftast ett glas Oboy om dagen
- Jag hatar min hy
- Jag tänker rätt ofta att jag ska skriva ett inlägg, men sen skriver jag det aldrig
- Jag har haft Twitter i ca. två år, men jag har inte använt den förrän nu
 
 
                                                                          Hahah, elevrådet
 

RSS 2.0