Saker ni kanske inte visste om mig

 
♥ Mer än halva tiden jag spenderar på datorn är jag inne på Youtube och kollar beauty gurus videos. Jag prenumererar på ca. 15 st skönhetskanaler!
 
♥ Mina favoritbloggar är nickys.se & theroow.blogg.se
 
♥ Jag är inne på min mobil jättesällan. Därför får oftast mina kompisar sina svar på sms/kik's alldeles för sent. Men samtidigt blir jag galen när ingen annan svarar direkt på sms.
 
♥ De betyg jag blev nöjdast över var i geografi, historia, spanska, idrott och fysik.

Två senaste dagarna

 
Igår kom Lina hem till mig. Vi pratade, kollade på tv och lite sånt. Det var skitlänge sen jag träffade henne! 
 
Idag har jag gått med Emmy på en promenad som varade i ca. en timme. Sedan satte vi oss på Donken och "fikade", sedan gick vi runt i Liljeholmen och provade massa smink.
 

Shopping

 
Jag glömde att berätta att jag var i Täby centrum med familjen i onsdags. Jag handlade en nödvändig sak på Sephora, och tre reaplagg på Hollister för mina gamla presentkort. Jag tänker vänta med att visa upp dom, eftersom jag har beställt två rätt "stora" saker från internet, så jag kommer göra en Haulvideo med vad jag köpt den senaste tiden när allt har kommit hem till mig.

Bowling

Idag har jag varit i Sickla med Lovisa. Vi fikade först på Waynes, och sedan bowlade vi. Jag vann, fast jag hade i och för sig staket hahaha.

Lite bilder (bilden på mig är från Lovisas instagram, hon heter @lovisaadehlin där):


Nyårssminknig


Det där med nyårslöften...

Har sett på många bloggar att man har lagt ut nyårslöften, en strävan efter perfektion. För ens egna nyårslöften är just att man vill ändra på sig för att bli perfekt.
 
När jag läser nyårslöftena ser jag att många har så många krav på sig själva, såsom "börja äta nyttigt", "börja träna", "spara mer pengar", "inte vara så negativ", "få bättre betyg och satsa på plugget", "vara mer med familj och vänner", och så vidare. Människor (då jag även är inräknad, haha) har alldeles för höga krav på sig själv. Man kommer aldrig nå "perfektion", vilket inte finns egentligen. Man borde tycka att man är perfekt på det egna sättet man är (även fast det är väldigt svårt att nå den tanken).
 
Jag har haft så många krav på mig själv den senaste terminen, trots att jag fann en väldigt bra balans mellan skola, familj och vänner. Dock glömde jag bort mig själv. Jag är en sådan människa som behöver vara ensam ibland, och bara sitta vid datorn till exempel. När jag inte var med vänner så pluggade jag. Jag har ställt så höga krav på mig själv när det gäller skolan, vilket i och för sig har lönat sig med betygen. Men om jag inte blev 100% nöjd med en uppgift gjorde jag klart den in i det sista, tills jag var nöjd med den. 
Detta gjorde att jag satt och grät flera kvällar, för att jag kände att jag aldrig fick tid över till någonting annat.
 
Därför har jag inga tydliga löften detta år, för att jag vet att det bara tar kol på mig. Jag har ett litet löfte i bakhuvudet, och det är att jag borde börja äta lite nyttigare, för jag vräker i mig sötsaker och McDonaldsmat. Men som sagt ska jag inte ha ett tydlig löfte, så jag kommer inte liksom "Inga mer cheeseburgare, inga fler sötsaker på vardagen" och sådant.
 
Det jag tror att jag egentligen vill ha sagt är att jag tycker att vi (oftast tonårstjejer) har alldeles på höga krav på oss själva, och vi tänker för mycket på vad vi gör och våra handlingar. Jag tror att vi skulle må mycket bättre om vi hade mindre och lägre krav. Jag tror att jag fick en rejäl tankeställare när jag läste "Egoboost" av Isabella Blondinbella Löwengrip. Är ingen som brukar gilla att läsa, men den boken är riktigt bra, och helt plötsligt kände man sig inte så ensam om sina problem.
 

Gott nytt år!!


RSS 2.0