Ensammast i världen del 3

Dagarna gick och till slut det var fredag. Det var då vi skulle sluta skolan. Mamma och pappa stack till Spanien igår så jag skulle få klara mig själv. Igår så fick jag pengar av mamma för att köpa en avslutningsklänning och lite saker till Luleå. När jag gick där i centrum så såg man en massa barn från skolan som gick runt med sina mammor och kollade på klänningar. Varför kunde bara inte mamma gå runt och ge mig smakråd? Jag kunde tänka mig hur det var.

”Den var ju snygg på dig!” eller ”Den kanske var lite barnslig” eller kanske ”Lova! Den där måste du ha, den är såå snygg!”.

Det låter ju som om jag har ett bra självförtroende ibland. Men jag tänker såhär, att om jag tänker positivt­­ om mig själv kanske det inte blir lika farligt. Då finns det ju lite att vara stolt över.

När jag var på stan och handlade såg jag en supersnygg klänning på Gina Tricot. Jag gick in och prövade den i omklädningsrummet. Den var Blommig i färgerna blå, gul och rosa och den var kortärmad. Jag gillade den jätte mycket! Sen gick jag in på Din Sko och valde mellan några olika ballerinaskor. Ett par klassiska och vita, ett par vita med en rätt hög klack, ett par vita med genomskinliga stenar där fram och ett par rosa som såg ut att vara i siden med en liten rosett längst fram. Det fick till slut bli de rosa eftersom de var skönast och finast. Till sist gick jag till H&M och köpte sådana strumpor som man har till ballerinaskorna. Nu var allt klart tills imorgon. Nu skulle jag gå till Åhléns och köpa det allra nödvändigaste till resan, shampoo, balsam, en ny bikini eftersom den gamla från förra sommaren hade jag växt ur, en film som jag skulle ladda över till min i-pod för att kolla på under resan upp och ner, resetandkräm, tandborste och tandborstfodral. Sen gick jag vidare till apoteket för att köpa Alvedon och ta ut min allergimedicin. Jag var väldigt allergisk mot jordnötter så därför var det jätteviktigt att jag hade med mig medicinen. Om jag kände lukten av jordnötter var det inte så farligt, då började det bara rinna i ögonen och näsan och det börjar klia i munnen. Men om jag får i mig en jordnöt kan halsen svälla upp och täcka luftgångarna. Sen kan jag också få eksem.

 

Ja, dagen igår hade varit lång. Men nu var det äntligen morgon. Jag hade lagt alla mina kläder på stolen framför min ljusrosa träiga säng. Mitt rum såg rätt gammalt ut. Jag hade ett skrivbord i vitt som såg slitet ut. En fondtapet med cerisa rosor och bakgrunden på tapeten har ungefär likadan färg som på min säng. Resten av väggarna har samma färg som tapetens bakgrund. Jag har en stor garderob med mycket kläder, en vit och stor soffa, en 36 tums tv och en egen dator.

Jag gick upp ur sängen och kände hur jag vacklade till, jag hade rest mig upp för fort. Som tur var blev jag bara lite yr. Först gick jag till fönstret och drog upp rullgardinen. Jag kollade ut genom fönstret för att se vad det var för väder. Det var sol med lite moln och det såg ut att bli sådär 24 grader idag. Sen satte jag på mig morgonrocken och gick ner och fixade frukosten. Idag firade jag att det skulle bli sommarlov så jag gjorde mannagrynsgröt med blåbärssylt, smoothie, pressade egen färsk apelsinjuice och gick ut i trädgården och plockade jordgubbar som jag la på en tallrik och sen gick upp till mitt rum med frukosten och satte mig i soffan. Jag ställde ner frukosten på mitt sidobord och drog på tv:n. Jag satte på femman och kollade på ”Vakna med the voice”. När jag hade ätit upp frukosten lät jag den stå kvar eftersom våran städerska skulle komma senare på kvällen.  Istället satte jag på mig mina nya kläder och sedan satte på mig en ljusrosa ögonskugga (Ja, jag vet. Det är precis ingen hemlighet att min favoritfärg är rosa!), en svart mascara, cover stick (döljer finnar) och avrundade med läppglans. Jag hade glömt att borsta tänderna men jag struntade i att göra det idag. Sen gick jag ner till hallen och satte på mina nya och sen traskade jag nöjt till skolan.

 

Skolavslutningen hade varit som vanligt. Några band och sångare uppträdde, rektorn höll tal och sen fick man fika. Det var inget måste att fika så jag gick hem direkt istället. Jag behövde packa klart det sista eftersom det var idag jag skulle upp till mormor. Jag var ju självklart lite nervös men försökte hålla mig på varv. Tänk om inte hon alls var den mormor jag föreställt mig att hon var?

Tiden gick och det var dags att åka. Jag hade bytt om till skönare kläder att flyga i och jag hade ringt en taxi som skulle köra mig till Bromma flygplats. Flyget skulle gå klockan sju och klockan var bara fyra så jag hade gått om tid. Det skulle ta ca. 45 minuter till flyplatsen med taxin så jag skulle var där kvart i fem.

 

Efter jag var framme så gick jag in terminalen oh checkade in. Efter det gick jag in genom tullen och som tur pep inget. Sen gick jag och åt en pizza och sen satte jag mig och väntade. När väntandet var klart så visade jag min biljett till flyvärdinnan och sedan gick jag på!

 


Earth hour

Ikväll är det Earth hour. Då ska alla länder och hus släcka sina lampor och om man vill tv:n och datorn med (inget tvång men det vore bäst om alla släckte). Jag ska släcka hemma. Ska ni? ;)

Vem hejar du på?


Mattias och Cecilia



Eller Caludia och Tobias?


Själv hejar jag på Claudia ^^

Min medicin


Ventolin, Inhalator och en blåsmockafjong som man ska kolla hur starkt man kan blåsa i sekunden.





Bara min ventolin, som jag tar när jag ska idrotta och min inhalator som jag tar morgon och kväll.

Varit hos doktorn

Ja. Idag så var jag hos doktorn. Jag skulle kolla om jag hade astama och det hade jag troligen. Jag har nog två typer av astma, inflammationsastma som man får när man är sjuk. Man börjar hosta mkt och det det blir tungare att andas men jag har en lätt verision så jag börjar bara hosta lite men jag får tungt att andas. Sen har jag ansträngningsastma. Det gör att jag får tungt att andas och det börjar svida i bröstet när jag springer så måste jag ta en inhalator.
Sen måste jag också ta inhalator på morgonen och kvällen och nu när jag är förkyld måste jag ta fler gånger än så :(


Såhär ser min inhalator ut:




Ensammast i världen, del 2

Jag vaknade av att väckarklockan ringde en måndag. Jag reste mig långsamt upp för att inte svimma eftersom det hade hänt mig några gånger när jag har rest mig för snabbt upp. Och av en reflex kollade jag på klockan. Den stod på kvart över sju. Jag bodde nära skolan och jag började halv nio så jag hade gått om tid. Jag satte på mig min morgonrock över den rosa pyjamasen och drog upp rullgardinen. Det var sol och varmt ute. Snart var det sommar och jag slutade skolan. Det var bara en vecka kvar. Jag skulle åka upp till Norrland själv och träffa mormor för första gången. Mamma och mormor hade ett bråk när mamma var 19 och sen flyttade mamma ner hit till Stockholm. Mormor fick reda på att mamma var gravid men jag har aldrig träffat henne.

Pappa har köpt ett sommarställe i Spanien så mamma och han ska ner och renovera huset i 1-3 veckor direkt efter jag har slutat skolan. När mina föräldrar letade efter någon jag kunde bo hos under veckorna så stod mormor sist på listan. Men ingen annan kunde ta hand om mig så det blev mormor ändå. När mamma ringde och frågade mormor tyckte hon att det var självklart att jag skulle komma upp till henne.

Jag gick ner till köket för att äta frukost. När jag kom ner satt mamma vid bordet med sin dator, för ovanlighetens skull var hon hemma eftersom hon brukar ha åkt till jobbet vid denna tid. Jag tog lite yoghurt ur kylskåpet och tog mina flingor ur skafferiet. Sen tog jag äppeljuice och en banan och sist men inte minst ett rostbröd som jag stoppade ner i brödrosten. Sen satte jag mig vid bordet med min frukost.

-  Mamma, vad heter mormor egentligen? Sa jag.

-  Hon heter Hilda, sa mamma utan att kolla upp från datorn.

Sen blev mamma tyst. Jag antog att hon jobbade på någon artikel och som vanligt såg hon inte mig.

Precis då ploppade mackan upp.

 

Lite senare gick jag upp till mitt rum för att klä på mig. Jag satte på mig en kortärmad vit t-shirt och en jeansväst samt en jeanskjol med volanger och ett par vita hälstrumpor. Det satt snyggt på min smala kropp. Sen borstade jag mitt bruna, tjocka hår som gick ner till skulderbladen och satte sedan upp det i en hög hästsvans, satte på lite svart mascara på mina bruna korta ögonfransar för att häva fram mina havsblåa ögon. Jag genomskådade mig själv i spegeln. Det enda som jag inte gillade med mig själv var mina fräknar. Dom satt överallt på näsan och lite bredvid den också. Fula ljusbruna fräknar! Sen var det dags att borsta tänderna. När jag var klar med det gick jag till hallen. Jag stoppade in mina skolböcker i min svarta skinn-axelväska och satte på mig mina ljusrosa Converse.  Sen tog jag min vita tunna kofta och gick till skolan.

 

När jag kom fram till skolan var det 5 minuter kvar tills vi började. Jag gick till mitt skåp och jag lämnade min kofta där. Det var en varm dag så jag skulle nog inte behöva ha den idag. Den första lektionen idag var engelska. Jag tyckte att engelska var hyfsat roligt. När jag kom in i engelska salen kände jag först att det var svalt, som i och för sig var skönt men det kändes inte så mysigt. Sanna, våra engelskalärare hade inte kommit än men jag satte mig på min plats. Idag skulle vi ha prov och jag hade pluggat jättemycket till det den senaste veckan. Det gällde stavning. Jag var inte så bra på det visste jag. Men jag hade tänkt att om jag pluggade mycket så kanske jag ändå skulle få alla rätt.

 

Lektionen var slut och jag hade känt mig rätt säker på provet. Nu var det dags för slöjd. Denna tremin hade jag syslöjd, som är mycket roligare än träslöjd. Jag tycker att det är kul med att designa kläder och jag hoppas att jag kan bli designer när jag blir stor. Just nu håller jag på att sticka grytlappar till mormor.

-  Är detta klass 7B? Frågade våran lärare Gun.

-  Jaaa, sa alla uttråkat.

Jag svarade inte ens. Gun var rätt förvirrad av sig. Men hon ar jättebra på att sy och vi har jättemycket tyger, knappar och maskiner. Gun är rätt gammal tror jag. Typ 67 år eller något sådant. Jag tror att hon ska gå pension nästa år.

Jag kände lite press under slöjden. För jag behövde ju bli klar med grytlapparna idag eftersom jag inte skulle ha syslöjd något mer i sjuan.

Till lunch blev det pannbiff med brunsås och potatis. Jag hade siktat in mig på ett bord där det satt 3 tjejer från sexan. Precis när jag gick mot tjejerna så skulle dom gå. Som vanligt fick jag sitta själv och äta.

 

Vi har en timmes lunchrast. Då går jag hem till mina älsklingar, hamstern Totte och min hund Selma.

När jag kom hem kelade jag först en liten snabbis med Totte och gav honom mat och nytt vatten. Totte var Gyllenbrun och hade gulliga svarta ögon.

Efter det var det Selmas tur. Jag tog kopplet och gick ut med min alldeles egna Golden retriever! Vi gick genom parken och in i centrum. Det var då tanken slog mig. Hur ska vi göra med Selma när jag åker till Norrland och när mamma och pappa åker till Spanien. Man kan ju inte ta med en hund på ett flygplan!

Jag gick med Selma en lång stund för att tänka efter något sätt. Till slut kom jag på att våran granne, Marcus och hans tjej skulle bila upp till Lappland för att bestiga Kebnekaise samma vecka som jag skulle åka upp till mormor. Så jag ska fråga Marcus om de kan ta Selma upp till mig eftersom jag bara skulle Luleå. Marcus är alltid så snäll så jag tror att han kan erbjuda sig att göra det. Och jag tror att våran grannfamilj mittemot kan ta hand om Totte. Den familjen består av en mamma och pappa och deras tre barn, Noah, 11 år och tvillingarna Maja och Ella, 9 år. Maja och Ella skulle nog ta på sig ett stort ansvar över Totte medans jag var borta.

Sen var jag tvungen att gå tillbaka hem och lämna Selma. Sen gick jag till skolan igen.

Det hände särskilt i skolan. Svenska, kort rast där jag bara satt ensam på skolgården, NO, fysik, SO och sen slutade vi. Som vanligt gick alla runt och sa: ” Men kan vi inte vara med varandra idag?” eller ”Kan vi inte hänga?”. Men som vanligt. Ingen frågade mig. Det börjar bli en rutin liksom. Alla frågar om dom ska vara med varandra men ingen frågar mig. Och jag vågar inte själv fråga. Troligen skulle jag bara få ett elakt svar.

Jag bestämde mig för att gå och köpa en glass efter skolan. Jag gick till kiosken och stod och valde mellan en Magnum, en Twister eller en Nogger. Det fick bli en Twister. Jag gick till kassan och betalade och gick sedan hem.

När jag väl var hemma så åt jag upp min glass och tog bort mascaran. Pappa var hemma. Jag hade inte sett honom på tre dagar så skulle vara roligt att se honom. Jag gick upp för trappan och in i mina föräldrars rum. Inne hos dom är det fullt med tavlor bestående av bilder som pappa har tagit. Det första man ser när man kommer in är en vit säng och deras bröllopsfoto som hänger över sängen. Pappa låg och sov, så jag struntade i att väcka honom. Istället så gick jag till Marcus och plingade på.

Det var Marcus själv som öppnade.

- Hej! Sa jag.

- Hej Lova! Sa Marcus.

- Du, kan du ta upp min hund Selma när du ska åka till Kebnekaise? Jag ska flyga upp till min mormor som bor i Luleå och kan du släppa av henne där?

- Självklart Lova, men du, vi pratar om det här mer i morgon så får du berätta vad hon äter och så för att det kommer nog stt ta två dagar att åka upp dit! Sa Marcus.

- Tack Marcus! Hejdå, syns i morgon! Sa jag.

- Hejdå! Sa han.

Sen gick jag vidare till Maja, Ella, Noah och deras föräldrar.  Maja och Ella ville gärna ta hand om Totte och mamman och pappan tyckte att det var okej. De skulle få Totte dagen därpå så de får öva sig innan jag åker bort så om det blir något problem så ska jag kunna hjälpa dom.

När jag kom hem lagade jag mat. Jag var trött så det fick bli något lättlagat, snabbmakaroner med falukorv och ketchup och grönsaker. Sen bestämde jag mig för att göra ett scrapbook till mormor. Jag ville göra ett bra första intryck och därför gjorde jag mycket presenter till henne. Sen satte jag mig i min soffa på mitt rum och kollade på ”Svenska hollywoodfruar ”. När det var slut läste jag min bok i en halvtimme och sen släkte jag lampan.

__________________________________________________

Det blev lite långt men men......


Har mått väldigt dåligt idag :'(

Ja, jag har haft runt 38,5-39 graders feber vi har listat ut att jag har fått influensa D:
Alltså inte SVINinfluensa, utan bara en vanlig influensa!
Aja. Jag har iaf kollat på New moon och ätit godis (och den goda smältalvedonen ;D). Sen har jag sett mkt på tv och varit inne på datorn. På Canal+Hits var det "I taket lyser stjärnorna". Den var bra, lite hemsk och sorglig. Kommer troligen inte gå till skolan på hela veckan för på fredag ska jag ändå vara ledig för att jag ska till mrs. Doktor och kolla om jag har astma ;) Mn det är inte ens säkertatt jag kan gå till doktorn eftersom jag är så febrig. Mamma säger att jag måste vakna feberfri en morgon för att få gå till skolan nästa dag.



Bilder: Google (som vanligt!)

Min novell; Ensammast i hela världen. Del 1

Jag heter Lova och är 13 år. Jag lever med min mamma och pappa i en stor villa på Lidingö. Jag har ingen, ingen i hela världen som bryr sig om mig. Inte ens mamma eller pappa. Mamma jobbar som journalist och kommer inte hem förens sent på kvällen. Pappa jobbar som fotograf och reser då rätt ofta. A, du kan ju tänka dig hur dom träffades. Mamma jobbade på en tidning. Pappa hade fått ett jobb som fotograf på tidningen och mamma och pappa skulle göra ett reportage. Dom fann varandra, såklart! Mamma har långt, brunt hår som hennes bruna glittrande ögon omfamnas av. Och oftast brukar hon locka håret, annars sätter hon upp det i en knut. Man kan inte säga att hon är smal, hon har bara en lite smalare kropp än alla andra mammors. Min mamma heter Anna och är 36 år. Pappa har en vältränad kropp och är lång. Han har rött, kanske 5 centimeters högt hår. Han sprayar eller sätter i vax i det. Han heter Charlie och är 38 år. Mamma och pappa är sådär som alla tycker är perfekta. Men jag får aldrig höra att jag är perfekt.

Jag har ingen bästa kompis, ingen att vara med på rasten. Jag gör allt för att passa in och få kompisar. Jag går runt med obekväma Dolce Gabbana jeans och en fånig liten Prada väska. Men det ända jag får höra är:  ”Amen titta! Där kommer rikemansbarnet med sin fula väska” och ”Men gud, du vet väll att Dolce Gabbana är ute”. Aldrig får man en snäll kommentar. Inte ens min lärare, Jens bryr sig. Det känns som om jag lever i en bubbla, en bubbla som ingen ser….

_________________________________________________________________

Vad tycks ;)? Jag ska fortsätta skriva när jag har lust!

 

 


Fortfarande Sjuk




Trappa upp till....

Hopptornet i Falun (dålig kvalité för att jag använde zoomen på våran digitalkamera)

Sveriges högsta vattenfall, Njupskär :)

En vattnig gång i Grövelsjön. Grövelsjön är ett ställe där man vandrar. Nära Idre.

Renar ^^

Vackra Grövelsjön...


Lite bra är det att vara sjuk :)

Titta vad pappsen kom hem med nu :)

Gästbloggare; mamma

Solen lyser, man kan ana att det faktiskt kommer en vår.
Synd om dej, Agnes, som inte får gå ut nu när du är sjuk.
Jag läser dina fina dikter och har fått äran att vara din gästbloggare, det tackar jag för. Se nu till att bli frisk- jag älskar dej!
Mamma Lena

Soldikter

Över
Solen sträcker sig över hela världen.
Över Atlantis glaciärer.
Över den varma marken i Afrika.
Över USA's höga skyskrapor.
Över den galna staden Tokio.
Över kalla norden.


Solen värmer varmt

När solen lägger sig på sjön och när solen värmer varmt.
Känner jag att det börjar bli sommar.
Solen värmer varmt, jag ligger på stranden.
Solen värmer varmt, jag blir brun.
Sent på kvällen går den ner.
Och kommer inte upp förrens morgonen gryr.
När solen blir för varm och värmer upp hela jordklotet sätter vi oss och läser en bok i trädets skugga.
Sent på kvällen går solen ner.
______________________________________________________________
På den senaste tiden så har jag varit på dikthumör, så ni får stå ut med att jag skriver lite dikter :)

Sjuk... :(

Idag har jag 38,8 i feber :(
Tråkigt! Jag orkar typ inte göra någonting fast nu har jag tagit alvedon så jag mår bättre :D
Jag kommer inte gå till skolan imorron heller men nu så får jag ju bättre med tid till att blogga :) Kommer skriva en del dikter nu medans jag är sjuk och jag kanske skriver en novell, vem vet?
Sen kommer jag nog lägga upp några bilder som jag inte har tagit nu men typ för 1-2 månader tillbaka.


Rimdikt om hur jag känner nu


Huvudet värker.
Men med en alvedon det stärker.
Jag känner mig trött.
Och jag mår inte så gött.
Men jag får mer tid till att blogga.
Och här sitter jag och kollar på Vakna's logga.
Vid datan jag sitter.
Och jag känner mej rätt så bitter.
Nu är det dags att sluta rimma.
Och ute är det minsann inte dimma.


Solen lyser ute
(Jag har tagit bilden)




Sammanfattning av dagen med en dikt ^^

Nu är söndagen slut.
Och helgen ska kastas ut.
Dagen har varit lång.
Och jag har tränat på musikens sång.
Varit och handlat färg.
Och jag har inte inte sett någon dvärg.
Veckans mat har vi handlat klart.
Och målat bord som har torkat snart.
Suttit och läst i en timma.
Idag har det varit lite dimma.
Och på teve är det blåsningen.
Snart är det dags att lägga mig i sängen.
Och jag kanske kommer drömma om att jag springer på ängen.




Vad är detta?



_____________________________________________________________________________




______________________________________________________________________________________


______________________________________________________________________________________


_____________________________________________________________________________________



_______________________________________________________________________________________

Vad är detta för PLANTA (den ovan)?
_______________________________________________________________________________________



___________________________________________________________________________________
Det var alla :)
På "Kommentera" Skriv ner era svar på vad dom här bilderna är. Den som har flest rätt får länkning till sin blogg här och blir uppskriven med stor glittertext (du får välja färg).

Två dikter av moi ^^


Vår


När vitsippan kommer upp ur den blöta marken.
Och när solen lyser varmt.
Känner jag en härlig känsla i magen.
Jag känner att det är vår!
När april lider mot sitt slut är det min födelsedag.
Det är då de tänder en brasa.
Brasan som lyser gult och orange.
Det är då vi kastar ut den gamla, trista vintern!






Sommarmorgon


Jag vaknar upp en tidig sommarmorgon.
Genom fönstret ser jag hur solen kommer fram bakom de rosa morgonmolnen.
Och hur morgondimman sträcker sig långt på den blöta gräsmatta.
Långt inne i skogen ser jag några vita kaninier skuttar fram och tillbaka.
Jag lägger mig ner och kudden mot min kind är mjuk och varm.
Sen har jag somnat om.





OBS! Texterna i min bok är inte exakt likadana :D

Kommentera mera <3





Scrapbooking


Min dörrskylt.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~




Bilder från promenad

Idag gick vi på en "gangster" promenad med familjen, bilderna kommer se lite dystra ut eftersom det var molnigt  :(. Här kommer lite bilder från det:

Kvist


En liten gång :P


Ett hus, ett träd och en snöhög på samma gång :)



Ett träd


The mysterious street ;)




Miljörum...och soprum? Skumt!


En söt liten båt på isen


Färgglada balkonger...


Tantolunden :)


Nu kommer det som ser mest ut som om vi har gått på en "gangster" promenad



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Och nu kommer det "snälla" igen:


En roig konstnärs-gran :)


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sådär, det var alla bilder! Det var många men men.....



Dålig statistik :(

Ja, vad ska man säga....



IT'S GOING DOWN DOWN :c

Den bästa veckan :)

Hej igen!
Som ni säkert fattar kommer jag inte att blogga varje dag, men lite då och då. Bla. när det har hänt något roligt, när jag har tagit en bild jag blev nöjd med och på helgerna när jag har bättre med tid.

Ni kommer säkert inte att tro det här, men det är 100% sanning!; I måndags så kom kronprinsessan Victoria till våran skola, och sen idag så kom Bert Karlsson och åt mat i våran skola :) Jag fick hans autograf och jag pratade med honom!
Ikväll ska jag till genrepet för melodifestivalen 4:e året i rad, men först ska jag äta på resturang med mamma och våra kompisar (pappa ville inte följa med) :D
Bild: Google

Bert's autograf till mig :)

Victoria, Bild: Google

Vinterbilder ;)


Massa istappar i Vinterviken....



Mamma <3



Pimpelfiske på sjön! Lite dålig skärpa men men...



Vintergång o(^.^)o



Bäck som rinner även fast det är flera minusgrader



A weard picture :3



Massa snö på cyklarna



Gulliga småbarns pulkor ^^

Ny Design


Tack Lisa <3

Kameran jag tar mina bilder med

Bild: Google

Hallu :)

Hej, jag heter Agnes och är 11 år (fyller 12 den sista april). Hoppas ni gillar min nya blogg och att ni gillar bilderna :) Kommentera gärna <3
Jag


En bild som jag tog igår på en promenad med mamma och pappa ^^

Tog också denna blid igår :)

En bild som jag tog i sommras på våran kolonilott :D

Jag ^^


Här är jag idag mitt i vattnet på Hellasgården idag. Jag var där med familjen och fotografen bakom denna bild är min mamma, Lena :)

Fin liten ros :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0