:/

Livet är skitknepigt, vet egentligen inte vad jag ska göra åt det...
Är inte deppig eller något, så ni behöver inte oroa er!

En låt jag verkligen har fastnat för

Lady GaGa- Scheiße

Gillar när hon pratar tyska, och jag tycker att melodin är väldigt bra. Judas är också väldigt bra, likaså Born this way. Jag har lärt mig hela texten till den låten (Born this way)
Fick tag på bilden via Google.

Det är okej att vara lite onormal då och då...


Mår mycket bättre

Känner mig bara rätt trött, så jag ska gå och lägga mig tidigt idag.
Nu ska jag gå och bada, sedan ska jag måla naglarna.
Btw, har ni sett att jag har Bloggsvar och att jag har små ikoner vid varje inlägg? Så ni kan gärna ställa en massa frågor till mig! De har ändrat så att vem som helst kan gå med och få en egen fråge-sida, så gå med du också! Bloggsvar har även bytt namn till blogresponse.
Klicka på bilden så kommer du direkt till min "frågelåda".


Redigering

Ser ni vilken skillnad det är på bilderna? Jag har tagit bort finnar och andra fläckar, och ändrat kontrasten och mättnaden.

Hemma från skolan

Idag vaknade jag med magvärk och lätt illamående. Men jag tänkte att jag ändå skulle gå till skolan. När jag sen skulle gå så mådde jag lite sämre och började gråta av någon anledning, haha. Så jag avvaktade och mamma föreslog att om jag gick till skolan så fick jag komma lite sent.
Jag bestämde mig tillslut för att inte gå eftersom jag fortfarande hade ont i magen och kände mig häning, plus att jag bara fortsatte att gråta (?).
Nu ska jag gå och göra lunch, och jag känner mig fortfarande trött och häning.

En liten röd detalj

Leggings och baslinne- H&M
T-shirt- Gina
Klocka- JetSet
Nagellack- E.l.f.

Vaken

Idag ska jag hinna rätt mycket, jag ska städa mitt rum, baka cupcakes, måla naglar, plugga spanska och svenska, och om vädret blir bättre ska jag ut och cykla.
Jag tävlar hos Stella om en Ipad. Jag har alltid velat ha någon Apple-pryl men har tyvärr ingen så jag hoppas så innerligt att jag vinner! HÄR kan du tävla!
Bilden tagen från hennes blogg.

Bowling och konfirmation

Jag kom trea sammanlagt på bowlingen, av 8 personer (stolt)!
Och vi hann tyvärr inte till kyrkan på konfirmationen så vi gick bara på festen efter.
Bildbrist.se (en gammal header)

Kommer inte kunna blogga idag

Ska snart till Sickla med Signe och gå på Carins Bowlingfest. Sedan bär det av till Mariefred och jag vet inte när jag kommer komma hem.
Btw, har ni märkt att det är lite småändringar i designen?

Eyes lips face

Idag kom produkerna från e.l.f. hem till mig. Är väldigt nöjd, men nagellacken var inte så lika i färgen jämfört med färgerna på hemsidan.
Produkterna verkar ha väldigt bra kvalité trots priserna. Och leveranstiden var väldigt kort. Jag beställde allt i söndags och fick hem det idag. Det skickades från Wales så jag är väldigt nöjd med levaranstiden!
Allting utom roungen/blushen kostade 15 kronor. Rougen kostade 35:-, tror jag...
Oj, fick visst inte så bra skärpa på sista bilden :/

Planer för helgen:

Som ni ser så har jag fullt schema de kommande tre dagarna. Och jag ska vara överallt samtidigt.
Efter skolan åker jag hem. Sedan åker jag tillbaka till stan (närmare sagt Vasaparken). Sen åker jag till Haninge. På lördagen ska jag vara i Sickla klockan tolv. Och vid ett/två åker jag till Mariefred.
På söndagen blir schemat lugnare, och då ska jag göra det jag hinner.

Hemma

Kom hem för ungefär en timme sen.
Jag var först i Liljeholmen och köpte konfirmationspresent till Sally (← länk). När mamma och jag var på konsum så träffade vi min kusin och min kusinson som inte jag sett sen september eftersom de har varit i Argentina under hela vintern.
Så jag följde med dem till parken och lekte lite med min kusinson, som är söt som socker.
Så, nu är jag i alla fall hemma!

Tävlar i Lovisas blogg om en Bloggsvar-inbjudan

Ni hittar Lovisas blogg om ni klickar på hennes namn i detta inlägg.
Var med och tävla ni också, det kan ni göra HÄR!
Hoppas att jag vinner för jag har alltid velat vinna en Bloggsvar-inbjudan!
Jag och Lovisa

Har inte tid att blogga

Ok, jag har ändå gjort två inlägg idag.
Men jag håller på att skriva på min svenska-uppgift. Man ska hålla föredrag om i princip vadsomhelst, och jag har valt att skriva om att jag tycker man använder orden Cp och Damp fel i vardagen. Man ska också få med lite fakta så jag skriver om vad de orden egentligen betyder. Jag kanske skriver ner föredraget när jag har läst upp det.
Hela föredraget ska minst vara tre minuter och max sju. PLUS att man nästan ska kunna hela texten utantill. Som tur är får man i alla fall ha stödord.
Nu har jag på mig en timme och tio minuter, sen ska jag kolla på Desperate Housewives.
Har även målat naglarna idag.

Anjali

I KP kunde man anmäla en lärare för att tävla om att hon/han skulle bli den bästa läraren i Sverige. Jag anmälde Anjali, min So-lärare. Såg nu att hon var uppskriven på da kpwebb:

Det är något med min gråa tröja med puffärm

Jag har typ tagit 1000 webbkamera-bilder och har blivit nöjd med två av dem. Och på de fotona har jag haft på mig samma tröja, den gråa med en liten puffärm!



Bra/dålig dag

Orkar inte berätta allting med det har varit toppen idag förutom att Rebecca fick ett djupt sår på smalbenet så att hon var tvungen att sy. Jag såg såret, och en blodådra, och en muskel/en bit ben.
Efter skolan åkte Lina med mig hem. Men eftersom jag hade glömt mina nycklar och ingen av mina föräldrar var hemma så visade jag henne min gamla skola och så satt vi vid klipporna och fikade.
När vi kom hem till mig gjorde vi lite olika roliga saker.
En dag gammalt foto.

Chokladdoppade jordgubbar

Dessa jordgubbar doppade jag i en chokladkräm som jag har gjort själv. De blev supergoda!

elf


Sneakpeak på vad jag troligen kommer att beställa hem från elf.

Dessa saker kommer jag troligen att beställa hem från smink-företaget elf. Alla saker kostar 15,32 kronor förutom rougen som kostar 35,74 eftersom det är mineralsmink. Som ni ser så kommer jag mest att betälla nagellack.
Nu måste jag bara fråga mamma om det är okej att jag beställer hem dessa saker, men jag betalar sakerna självklart för egna pengar.

Kind of dataförbud

Jupp, jag skulle fått dataförbud. Men jag har inte haft tillgång till datan de senaste två dagarna så jag slapp dataförbudet. Jag kommer inte att berätta varför jag var nära på att få det.
I fredags hade jag det lite allmänt trevligt med Signe, Emmy, Ebba och Agnes.
Först så cyklade jag och Signe till något berg och hade en liten picknick. Det var supermysigt och så!
Sedan cyklade vi till en sjö i närheten där vi mötte upp Emmy, Ebba, Agnes, Nellie och Saga.
Sedan gick jag och Emmy till klipporna (eller jag cyklade). Våra föräldrar kom lite senare och tätt inpå kom också Agnes och Ebba. Familjerna grillade och det kom allt fler och fler familjer och joinade oss.
Det sista vi gjorde var att leka röda och vita rosen.
Vid tio-tiden cyklade jag hem och trodde att jag skulle få varva ner, men då kom mamma och pappa hem med två till familjer så då fick jag vara lite social med Emmy, Elin och Joel (ni kanske inte vet riktigt vilke dem är, men jag orkar inte förklara).
Alla hade gått vid tolv-tiden så då fick jag sova. Var skittrött.
Ni märke väl att jag cyklade en del? Japp, det gjorde jag verkligen. Jag cyklade mer än en halv mil i fredags!
Igår åkte vi till landet och då cyklade jag lite, läste skitmycket i boken Elsas Värld, pluggade och spelade spel med mamma och pappa.
Helgen har varit väldigt bra hittills och antar att denna dag också kommer vara bra (jag är alltså hemma från landet nu).

Har ingen rubrik

Imorgon ska jag vara med Leone, och det ska bli kul eftersom det typ var en evighet sedan jag var med henne (ok, jag var med henne på påsklovet, men det är i alla fall väldigt länge sen).
Det blev ingen hårtvätt idag, utan jag cyklade ner till Konsum och pappa gick bredvid. Sedan köpte vi också pizza. Det var verkligen supergott!
Ha en fortsatt trevlig kväll!

Tröttis

Idag hade vi idrottsdag i Hellasgården.
Det var faktiskt kul, och vi hade olika stationer som man fick gå till. Vi var typ där för att niorna höll i stationerna och detta påverkade deras betyg. Jag tyckte att det var rätt jobbigt faktiskt, och är supertrött nu. Ska snart upp och tvätta håret. Sedan vet jag inte vad jag ska göra, men jag tror att jag tar lite mellis och sen ska jag nog plugga matte och so.
Aa, som jag har sagt blir jag nästan aldrig bra på bilder...men jag hade bildbrist.

Rosa blommor

Jag vet inte vad jag tycker om dessa bilder. De kanske är lite överredigerade? Men... ändå inte?

Skjorta, långthår och blåa byxor, blåa byxor, blå byxor

*Sture-P-melodin*
(HAHA, min kroppsfigur ser fett rolig ut!)
Skjorta- KappAhl. Jag vet inte om jag gillar den eller inte.
Baslinnen- GinaTricot och H&M
Jeans- Cheap Monday

Jag är så fin i håret just nu

Ser ni hur flätorna är virade? Trodde ni att det var möjligt att göra så? Det trodde i alla fall inte jag innan jag såg en viss video som jag ska visa längst ner i inlägget. Jag tycker att flätorna sitter helt fel så det set fult ut, men jag har så för att få lockigt hår till i morgon. Jag vet att det går och använda vanliga flätor för att få vågigt hår, men det kommer inte att se lika naturligt ut som man får när man gör dessa flätor.
Här har ni videon:

Shopping

Idag efter skolan åkte mamma och jag till Liljeholmen och jag fick/köpte lite saker där (alla kläder+bikinin kommer från barn/ungdoms-avdelningarna):
Båda från The Body Shop, eyelinern kostade 129:- och parfymen 385:-
Transparent skjorta från KappAhl, kostade 179:- (är finare i verkligheten).
Ett linne som jag kommer att använda när jag bara ska gå till stranden eller under någon kjol (den går ner till låren). Den kom från H&M och kostade 69:-
Långa leggings som kommer från KappAhl och de kostade 99:- (REA!)
En bikini som blir supersnygg när den sitter på. Kommer från KappAl och kostar 149:-

Helikopter

Igår när familjen höll på och äta middag hörde vi ett väldigt högt helikopterljud. Så jag gick ut och kollade vart helikoptern cirkulerade. Och den var precis ovanför vårat hus! Alltså, den var där i säkert fem minuter! Så jag tog fram kameran och tog några foton. Sen körde en polisskåpbil förbi vårat hus med massa poliser i som helikoptern flög efter. Vi ser Liljeholmen från vårat hus så vi antar att det var någon som hade gjort något brott där och sedan sprungit in i skogen som ligger i närheten.

Glad!

Igår hade jag 112 besökare tack vare att NIKE och NADJA länkade till mig!
Idag är det skola, och alla sexor kommer att vara ensamma i skolan (eller, på vårat plan) eftersom alla fyror och femmor är på koutsläpp.
Och om exakt en månad slutar vi skolan, så bara fyra ynka veckor kvar i skolan!
Snart ska jag gå, ses om typ åtta timmar!

Svar- Gissa kändisen

myspace graphic at Gickr
Det var Kenza! De som hade rätt var (klicka på namnen för att komma till deras bloggar):
Nadja <3

Daniella :)

Emma

Linda

Natalie

linda
Och de som hade rätt men inte har en blogg var:
Anonym

SOFIE

Bilden är tagen från Google

Föreställning

Förlåt för att jag inte har bloggat idag (bara ett tidsinställt inlägg). Men jag har haft föreställning på Calle Flygare och jag var så nervös innan så jag kunde inte blogga. Haha, jag blev så nervös så när jag klev ur bilen och skulle gå in på teatern så spydde jag, och jag talar faktiskt sanning.
Men teatern blev jättebra och lyckad. Kommer sakna alla underbara personer under sommaren! Men jag tror att alla ska fortsätta så det är ju bra! Och vi ska ha en återträff och typ ha picknick i Vasaparken om någon vecka eller så.
Jag och Sofia, du får säga till om du vill få bilden raderad från bloggen! (Okej, mina ögon blev lite creepy, men mamma använde en digitalkamera)

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp


Jag åker skidor för första gången. Påsklovet 2005 i Lindvallen, Sälen.

Fruktigt värre



Idag har jag gjort en fruktsallade bestående av jordgubbar, vindruvor och äpple. Och så har jag gjort en ny frukdrink med apelsinjuice, blåbär, hallon och mango. Båda sakerna blev supergoda!

Sommarplaner

Jag och min familj har suttit och letat förgäves efter resor till i sommar. Men nu har JAG äntligen hittat en resa till Skiathos i Grekland som uppfyller alla våra krav. Inte för lång flygresa, efter midsommar, nära till stranden, nära till centrum, AC på hotellrummet och helst Grekland eller Portugal. Pappa tycker att det verkar bra så nu är det bara att vänta och se vad mamma tycker om det.
Skiathos är den ö:n där de spelade i Mamma Mia the movie förövrigt. Om vi åker dit vill jag att jag och min familj ska hyra en bil och åka runt till massa spännande platser på ön, men också bara ligga och slappa vid poolen och stranden/havet.
Resten av våra sommarplaner är att vi åker upp till Östersund i slutet av juli och går på festivalen Storsjöyran där bl.a. Daniel Adams-Ray, Veronica Maggio, Rebecca och Fiona, Håkan Hellström och Lykke Li uppräder. Vi har redan betalt biljetter så dit kommer vi att åka upp helt säkert.
Sedan hade vi planerat att åka till Danmark och Skagen. Men det får vi se hur det blir med det.


Haha, en jättefiiin bild på mig på Samos, Grekland förra sommaren. Vad stora solgasögonen ser ut :o

Gissa kändisen!



Lite svårare den här gången va?
Alla som svarar rätt får en länkning!

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge


Haha, vad små! Jag och Nike. Vi har typ inte träffats på ett år.

Oj!

Somnade vid tolv igår (orkade inte kolla på hela gaga-konserten på tv) och vaknade vi tio! Brukar inte sova så länge. Idag ska jag åka till Liljeholmen och köpa en present till min kusin och sedan åka och fira honom. Fast dessa planer är inte hundraprocentigt säkra eftersom min förkylning har blivit lite värre i näsan och med hostan.


Judas- Lady GaGa




Denna låt växte i mina öron. Från början gillade inte jag den över huvud taget, men sedan har jag börjat gilla den mer och mer. Idag klockan halv elva börjar en dokumentär om Lady GaGa som jag nog ska se på.
Bilden är dessutom tagen från Google (för er som bryr er).
Med tanke på Lady GaGa så presenterar jag nu vinnarna i "tävlingen" som jag hade för några veckor sedan, bilden var ju på gaga:n (haha, alla svarade rätt). Om ni klickar på namnen så kommer ni till deras bloggar:

katja

Daniella <3

Sofia
Stina

E M M A M A R I E -

Natalie

hanna

kajsa

E l i n a

lisa

Nadja <3

Ingrid

Fanny

emma

Emma ;o

Annaaa

Lovisa

Jonna

OLIVIA [foto & vardag]

Johanna

kaisa



Även denna bild är från Google. Men jag har redigerat lite och pixelerat. Vill ni ha en till Gissa kändisen-tävling? Jag kanske ska arrangera det en gång i veckan? Vad tycker ni?


10 saker du inte visste om mig



* Jag älskar att kolla på Road-wars.
* Jag tror att vissa i skolan kan tycka att jag verkar rätt tråkig. Haha, har ingen kommentar om det x)
* När jag ska sova ligger jag ibland och tänker på hur jag skulle kunna skriva ett inlägg. Men jag brukar inte skriva upp dem sen.
* Jag lyssnar på töntiga ljudböcker när jag ska sova. Just nu lyssnar jag på Sune. Jag har lyssnat på ljudböcker enda sen jag var liten. Och jag tycker att det blir lättare att sova då.
* Jag sätter väldigt stor press på mig själv i skolan. Jag är väldigt ambitiös när det gäller i skolan och det går oftast väldigt bra för mig på prov. Därför sätter jag en rätt stor press på mig själv.
* Förrut älskade jag typ Twilight. Men nu gillar jag det bara.
* Jag tyckte att Baby med Justin Bieber var superbra för ett år sedan. Men nu gillar jag inte honom (eller hans låtar) över huvud taget.
* Mina favoritgodisar är Geisha, gelegodisar och surisar.
* Jag är sämst på att prata i telefon. Men älskar att prata face to face.
* Igår hade jag 86 unika beökare. Elaine som har ca. 600 kompisar på Fb länkade till mig i förrgår så min statistik höjdes på grund av det!

För er som märkte det...

Så lösenordskyddade jag bloggen i några minuter eftersom jag höll på med designen och begick ett stort misstag. Men nu har bara en sak till som jag vill fixa när det gäller designen!
Nu fixade jag så att rubriken inte är i bakgrunden, om ni fattar vad jag menar.


Hade denna design ett tag under dagen, men tårtan såg så konstig ut så jag gjorde en ny design.

Fruktdrink

För att fira att min förkylning nästan är borta och att helgen är här så mixade jag ihop en av mina kända frukdrinkar ;) (ja, jag vet att det är supermånga som gör detta). Jag hade tyvärr ingen apelsinjuice hemma den här gången så jag tog i en hel apelsin (utan skal såklart). Och sedan hade jag i en fryst mangobit, massa hallon, och lite blåbär. Eftersom alla bären var frysta och att jag inte hade så mycket flytande vätska blev det mest som slush. Men det blev nyttigt och gott i alla fall!


Ny header

Är faktiskt rätt nöjd, jag fick till redigeringen av bilderna via att läsa DETTA inlägg från Nevnarien.
Såhär blev en bild jag redigerade i "vintagestil", men jag tycker inte att mina bilder blir lika bra redigerade som Nevnarien:

5e bilden: En gammal bild på dig själv



Haha, jag i sexårs när vi skulle gå fackeltåg.

Oleum baceleum

Oleum baceleum använde pappa när han var liten och var förkyld. Jag har just använt det för att mjuka upp snor och slem. Man har varmt vatten som man häller i en bunke och sedan så tar man i några droppar Oleum baceleum som är jättestarkt. Sedan lägger man en handuk över huvudet och andas in det. Man känner sig mycket fräshare och renare efter det. Det känns även som om man renar alla porer och så (även fast man inte gör det). Om ni inte fattar det så andas man in ångan med som drar upp Oleum baceleum.

Fun!

Vi började nästan bli lite oroliga för min heshet. Så vi gick in på Vårdguiden och tittade efter vad vi skulle göra. Jag ska viska och vara så tyst som möjligt. Typiskt! Jag som älskar att prata...
Fin min va?

Haha!

Hittade denna på http://funny-pictures-blog.com/

Undra om jag någonsin kommer bli frisk?

Har fått ret/slemhosta nu också. Mina föräldrar sa att jag skulle gå ut och handla lunch sen för att jobba upp slemmet och så.
Men jag hoppas verkligen att hesheten har gått bort till på söndag!
Tog bara en bild.

Blir ingen skola imorgon

Är skitahes och mår sådär. Kan seriöst knappt prata. Och snoret bara rinner.
Så, jag blir hemma imorgon. Kommer inte till skolan på fredag då vi ska orientera. Vilket jag vill göra men mina föräldrar säger att jag inte får.
Det blev ingen provspelning idag på grund av att jag mådde så dåligt efter skolan och jag ville inte heller låta jättehes då. Men jag SKA skicka in en ansökan till hon som tar hand om castingen.

Jumpsuit

Jumpsuit- KappAhl
Skärp- London
Idag har det varit så varmt så att jag inte har frysit i denna jumpsuit. I början av dagen hade jag också ett par svarta nylonstrumpbyxor under men det blev för varmt så jag tog av mig dem.
(Har ett linne under, så att bilden inte misstror er)

Shopping från London

Mamma har kommit hem nu och jag fick mina två Converse. Hon sa att hon inte skulle köpa något mer till mig, men det blev lite annat också (hade problem med ljussättningen å förvänta er inte världens bästa bilder):
(Den svarta är kajal)
(Skärp)


(Medel mot finnar och svarta pormaskar. Hade redan en sak från den serien och den fungerar väldigt bra, så antar att resten också gör det.)

En till videoblogg denna vecka


Skypar med Rebecca

ÄNTLIGEN har jag några Skype-kontakter. Har Skypat väldigt länge nu, men Wilma för den delen också.
Imorgon går jag till skolan. Och efter skolan kommer en tjej från SF och då ska jag prov-spela. Jag provsepelar till tre olika filmer, Spökskeppet Vallona, Till Tabbas och LasseMajas detektivbyrå.
Btw, ni kan gärna kommentera era Skypenamn, jag publicerar inte dem kommentarerna om ni inte vill!

Blev hemma idag också

Är hes, och nu är min snuva som värst (startade idag). Det  S U G E R att vara sjuk nu när det är så fint väder. Både för att man vill vara ute och så blir det varmt att sitta inne.
Undra om man kan börja bära sommarklänningarna nu?
Inatt kommer mamma hem från London, så imorgon kommer jag ha två nya Converse (om hon har hittat några). Jag ska få ett par röda i klassisk modell och ett par vita låga. Det är synd att de vita blir så lätt smutsiga. Men jag valde just den färgen på grund av att jag ska kunna bära Conversen i sommar utan att det blir FÖR varmt.
Valet av de röda är att mina gamla röda har blivit för små, och jag tycker att röd är en väldigt snygg färg på Converse.
Men det skulle samtidigt vara kul om man hade ett par Converse som linte så många hade...
Ok, detta blev ett inlägg som blev lite rörigt, men jaja.

Chokladmoussetårta

Förra söndagen hade vi ett släktkalas för mig. Eftersom jag inte gillar grädde så gjorde vi en chokladmoussetårta istället. Mellan lagrerna hade jag mosade jordgubbar och chokladmousse. Den blev jättesmarrig och det blev en riktig succé!

Videoblogg


Blev ingen skola idag

Har skitont i halsen, är jättehes och känner mig hängig. Så det blev ingen skola för mig idag. Jag kommer troligen imorgon, om jag inte får feber under dagen.
Längtar till på onsdag för då kommer mamma hem med två Converse från London och jag ska på provspelning.
Hoppas jag inte låter för hes då!
Är lite ful idag, så, ni får inte se mina ögon.

Kan kanske inte gå till skolan imorgon

Har så ***** ont i halsen varje gång jag sväljer eller pratar. Hoppas inte att detta är en början till en fökylning, eftersom jag ska provfilma till två filmer på onsdag och på söndag ska vi spela upp våran pjäs. Man vill ju inte låta förkyld när man spelar upp!
Bildbrist...

Wish me luck!

myspace graphic at Gickr
Som vanligt så börjar jag flumma framför webcamen, förövrigt är mitt läppstift nytt.
Idag så ska jag ha genrep på CF. Önska mig lycka till!

Hemma från festen

Jag har haft superkul. Ni kan gärna skriva en liten kommentar om mina kläder eller hur festen verkar ha varit. Här är bilderna i alla fall (Ni som var med kan säga till om ni inte vill att någon bild ska vara med):
Bilden blev bara liiite suddig.
Denna också...
Haha, jag ute. Jag tror inte att Lina vill synas på detta foto.
Becka och Lina.
Jag och Linas katt Delizia.
Finis Linis.
Jag och Becka flummade i trappuppgången.
Hehe, fiiin va? Jag tror inte att Lina vill vara med på denna bild heller.
Schnyggo pose? ;)
Haha, jag och Lina på tipsrundan.
Jag skriver lite fint under tipsrundan.
Jag tänker (faktiskt sant).
Födelsedagsbarnet.
Jag och Signe.
Jag i trappan.
De flesta bilderna har Becka tagit (hon snodde min kamera).

Ska åka till festen snart!

Tar med mig kameran. Obs! Är inte seriös på bilden!

Fasiken också!

Mamma åkte till London imorse och tog med sig en sak som jag behöver för att min krustång ska fungera. Så därför behövde jag sitta och göra åtta flätor för att få håret så våffelliknande som möjligt.
Hrm, ja, mitt ansikte blev så fint så att jag satte oskärpa på det...

Gissa vilken dricka jag dricker?

Inte så svårt att gissa för er som har läst min blogg ett tag va? Det är ju såklart LOKA.


Gladdag

Är glad idag!
Dagen började med att jag hade bild till 10.20. Jag blev väldigt nöjd med min bild (så långt som jag har kommit nu).
Sedan skulle vi ställa upp oss på skolgården och gå en parad runt hela Hammarby Sjöstad med en annan skola. Seriöst, det var supertråkigt.
Vid tolv kom vi tillbaka till skolan. Då åt vi korv med bröd, det var faktiskt gott!
Sen åkte jag, Signe och Lina till Globen för att kolla på baddräkter. Men vi fann inget där så vi åkte vidare till Liljeholmen.
Där hittade vi baddräkter på Inter Sport. Jag köpte en röd och Signe en svart. Anledningen till varför vi köpte baddräkter var för att Lina ska ha 80-talsfest imorgon. Och då så ska jag ha på mig min baddräkt och leggings osv.
Ni får se hur det ser ut imorgon.
Jag gick själv och köpte presenter till Lina. Eftersom Lina var med oss gick hon och Signe till McDonalds så länge.
Sedan gick jag till dem och jag tog en McFlurry orange Daim.
Btw, under paraden så kom Sjöstadbladets chefredaktör Jonny Bothin fram till mig och sa att jag hade en väldigt bra blogg. Och att jag skriver bättre än vad Blondinbella gjorde när hon var i min ålder. Och att jag tar fina bilder och han trodde att min blogg skulle bli stor i framtiden. Men fattar fortfarande inte hur han har hittat min blogg?!

Haha, det var en lång bloggpaus.

Jag tror att jag tappar lusten eftersom ingen kommenterar nuförtiden.
Idag var jag i alla fall på Eriksdalsbadet med skolan. Tjejerna skulle ha simmat för två/tre veckor sedan men jag var förkyld då så jag hängde inte med.
Jag fick godkänt i alla fall, 300 meter bröst och 100 meter rygg. Känner mig rätt stolt! (Med tanke på min kassa kondition alltså).
Haha, blev inte bra på bild idag!

Har ingen blogglust...

Kommer tillbaka när jag känner för det.


Mina rutiner på morgonen:

06:27/06:36- Går upp och sätter på mig min OnePiece.
06:30 (ungefär)- Gör frukosten.
06:40- Sätter mig vid datorn eller tv:n och äter min frukost.
07:00/07:10- Går upp och klär på mig, borstar tänder och hår. Och så sminkar jag mig.
07:15/07:25- Går ner igen och slappar tills jag ska gå till skolan.
07:47- Klär på mig.
07:52- Går till tvärbanan

Har inte så stor lust att blogga idag

Ska upp och tvätta håret nu, sedan ska jag slappa. Imorgon blir det mycket plugg!

Magnolia

Denna Mangolia var jag ute och fotade i onsdags eftermiddag. Jag har tagit massa andra bilder också, som jag kanske visar senare.

Myser i min OnePiece

Tog på mig min Onepiece direkt när jag kom hem från skolan och värmde på muffins. Mums säger jag bara! Är lite sådär stressad, för jag har knappt börjat på min uppsats om Atlanten och den ska vara inlämnad i morgon. Hehe...
Och så är jag trött. MEN, jag ska klara det, vare sig jag vill eller inte.
Idag hade vi spanska och vi hade lite repetion. Sedan skulle vi ha glosförhör, och det gick bra. Jag glömde var grön var,  fick liksom världens hjärnsläpp. Men jag hade kunnat det en halvtimme innan. Aja, det händer alla några gånger!

Mina födelsedagspresenter:

1. Fotsalt
2. Badsalt
3. Kakfat
4. Jet Set-klocka som var vit. Men jag bytte till denna röda idag:
Denna rosa OnePiece, den är light så det inte ska bli så varmt på sommaren.
1. Neonrosa klocka i Jet Set-modell
2. Tidningen Foto Sidan


1. Presentkort på The body shop
2. Presentkort på H&M
3. 400 kronor (från olika håll)


Det var allt jag fick, det mesta är från mina föräldrar, men också från Signe m. familj och släktingar.
Tack för alla grattis föresten!

Home sweet home

Nu har jag kommit hem från landet. Jag glömde det mobila bredbandet, så jag bevisade för mig själv att jag kan klara mig utan internet i 24 timmar.
Ok, en kort sammanfattning nu då om igår, senare en sammanfattning om hur denna dag har sett ut:
Jag träffade Signe och Elvira klockan ett vid Tom Tits Experiment. Vi gick in och hade SUPERKUL. Vi provade på att köra något som jag inte vet vad det heter, men det är tre ringar som man är i och så ska man snurra i den, eller... det går nog inte att förklara.
Vid fyra stängde dem och vi åkte till mitt landställe där vi fikade lite. Sedan gjorde vi roliga saker i trädgården och vid halv sju (tror jag) åt vi middag i växthuset. Eftersom jag fyllde år så hade jag valt fläskytterfilé och bakad potatis. Det var supergott!
Klockan åtta gick vi till majbrasan som var superliten och köpte lotter. Efter att vi hade kollat färdigt på brasan så gick vi tillbaka och trots att det var kallt ute så fortsatte jag, Signe och Elvira att vara ute. Vi körde mest fotboll.
Sedan gick vi till föreningshuset och kollade om vi hade vunnit något på våra lotter. Men det hade vi inte.
Klockan var ungefär halv tio när vi gick in. Då åt vi glass och pratade.
Klockan elva åkte Signe och Elviras familj hem.
Vi åt färska frukter och pannkakor till frukost. Det blev inte så bra foton.
Brasan.
Signe skjuter iväg en boll. Denna bild blev inte heller så bra.
Elvira ska sparka iväg en boll.

RSS 2.0