Shopping

Orange bikini - Hollister
 
Rosa Piké och blå tisha - Hollister
 
Marinblått linne - Hollister
 
Mörkt korallfärgad tjocktröja - Hollister
 
Plånbok/clutch - Monki, svarta jeans - JC (märke: Crocker)
Rödorange lång/kortkjol - Monki
 
 

Efter att ha sovit i Mariefred en natt tog jag och min fina vän Sally tåget in till Stockholm för en dag shopping.
 
Jag och Sally fick med oss en hel del fina saker hem, på bilderna ser ni min del av shoppingen. Jag handlade mest på Hollister, då jag hade över 1000 kronor i presentkort där. Bikinin var ett riktigt kap, båda delarna kostade mindre tillsammans på rean än vad en del hade gjort innan!
 
Efter cirka fyra timmars shopping åkte Sally och jag hem till mig och gjorde en enkel middag. En halvtimme efter att vi hade ätit upp behövde Sally ta tåget tillbaka hem.
 
Idag har jag redigt ont i axlarna, eftersom jag bar runt på alla dessa kläder en lång tid. Jag hade även en ryggsäck som innehöll kläder, smink, en body splash, en vattenflaska, en ipad och en bok.

Tisdagens

Min mun blev konstig på båda bilderna
 

Långkjol- En outlet i Östersund (märket är Only)
Tröja- Forever21 i London
Solgasögon- Mammas gamla

Sommarblommor

Den blev bara lite kornig...
 
Jag har inte berättat för er om vad vi sysslade med på midsommarafton, men det kan jag göra nu: Vi bjöd hit två andra familjer. Sammanlagt var vi tio personer. Vi lekte lekar, pratade, gjorde midsommarkransar och åt god mat.
 
Det känns inte riktigt som om sommaren har kommit hit till Stockholm än. Det är runt 15 grader här, så det är inte direkt något shortsväder. Jag har faktiskt inte badat någon gång detta år! 
Jag väntar på att sommarkänslan ska komma, men den kommer aldrig.
 
Hur är vädret och temperaturen hos er?

Tumblr

Japp, jag har då tumblr. Om ni är intresserade av att gå in på min egna tumblr så klickar ni bara HÄÄÄÄÄÄÄÄR.
Jag reblogar mest, men det händer att jag lägger upp egna bilder.
Följ gärna mig där!
 
Det blir mest bilder som dessa som kommer upp på min tumblr

Dagens

Blus- Primark
Byxor- H&M
Väska- Primark
Baslinne- Gina Tricot
Klackar- Eurosko
Örhängen- Glitter
Solglasögon- Lindex

Bakat scones

 
Igårkväll gjorde jag scones som jag idag åt till frukost. Jag måste säga att det var riktigt gott! Till sconsen hade jag min egengjorda lemon curd och drack en juice/smoothie gjord på ananasjuice och frysta hallon. 
Jag filmade även under tiden jag bakade mina scones. Ska jag lägga upp videon?

Haul H&M och The Body Shop

 

Nya blogg.se

Nu har jag fått nya blogg.se.
Det verkar vara bra, och lite enklare. Designen är även lättare att ta sig igenom om man ändrar något. Jag kan dessutom svara på kommentarer, så om du inte har en blogg så svarar jag garanterat på kommentaren i ett inlägg!

Har ni som bloggar fått nya blogg.se?

Sorry for party rocking

Jag har inte haft någon blogglust, så därför har uppdateringen varit låg, som den oftast är.
Jag har i alla fall hunnit med mycket sedan jag (inte Olivia) uppdaterade. Jag har haft skolavslutning, varit med Rebecca, varit med Kajsa, varit med Signe, varit med Edna och Olivia, Olivia och Edna har sovit hos mig, jag har haft brunch för mina närmsta kompisar från skolan, trott att Ingrid, Signe och Elvira blivit våldtagna, varit glad, solat på taket med Rebecca, suttit inne för att det har regnat, suttit i sängen en hel dag och kollat på Desperate housewives, burit skittunga kassar, bakat scones och lagat amerikanska pannkakor och hemgjord lemon curd, sprungit sjöstadsloppet, kommit sist i sjöstadsloppet tillsammans med Rebecca, varit hemma hos Olivia med Kajsa, varit med Edna, Ingrid och Rebecca, ätit middag på ett berg, varit på min kusins studentmottagning, gått i 11 cm klack och fått skavsår.
Ja, som ni ser har jag hunnit med en del. Nu blir det nya tag med bloggen, och jag hoppas att alla trogna läsare inte ger upp hoppet på att uppdateringen ska bli bra till slut.
Nu kommer lite instagram-bilder från dessa dagar:
1. Jag skalar en citron 2. På väg till skolavslutningen 3. Haha, Signe försöker gömma sig för kameran 4. Sommarlov! 5. En del av vad jag bjöd på på brunchen 6. Olivia och Kajsa i min spegel 7. Olivia sitter forever alone på berget 8. Jag, Edna och Olivia tyckte i oss LITE godsaker på kvällen 9. Middagen på berget 10. Min lunch igår.
@losagnes på Instagram

Olivia in the house

Olivia bäst!! Läs hennes blogg..

www.mittlivsomlivi.blogg.se


Liten bild

Detta är skrivbordshörnan i mitt nya rum! Jag har inrett den själv, och är jättenöjd!


Flytten har börjat!

Detta är flyttlasset, så j*vla mycket saker :o


Det där med trender alltså....

Förut gick alla runt och sa "swag". När det började dö ut började alla säga "yolo", vilket betyder "you only live once" (du lever bara en gång). Vilket har samma betydelse som carpe diem (fånga dagen). Carpe diem menas med att man ska ta vara på varje dag, och leva varje dag som det vore den sista. Vilket man även gör om man lever efter mottot "yolo". Dessutom har mottot carpe diem funnits i all evighet, så därför är yolo egentligen inte så nytt som alla tror.
Orkar bara inte med ord som swag och yolo, haha.

Ps. No offense till alla swag och yolo-lovers.

 


Summer feelings

Klicka HÄR eller på collaget för att kolla var sakerna kommer ifrån och hur mycket dom kostar. Collaget är gjort av mig.
Summer feelings



Stor förändring

Nu mera har jag menyn i headern. Det är öven en ny header, och nya färger. Är jättenöjd! Skulle bara vilja att allt satt i mitten... Jag har försökt länge, men jag lyckas inte!
Om ni inte ser den nya designen kan ni trycka på f5, som vanligt. Vad tycker ni om den nya designen förresten?

Detta visste ni kanske inte om mig (skolrelaterat)

*Jag har aldrig fått F/IG på något prov
*Jag har inte några lektioner med mina närmsta kompisar
*Jag har gått på två olika skolor
*Min favoritlärare heter Elin
*Min ansvarspedagog/mentor heter Isabella och är spanska/franskalärare. Men hon kommer vara mammaledig efter sommaren. Hon är högggravid!
* Jag slutar den 13 juni
* Jag kommer få betyg nästa år
* Jag har aldrig haft hemkunskap i den skolan jag går i nu. Istället har man det tre intensiva dagar i åttan (jag vet, jättekonstigt)
* En gång hittade jag en möglig gurka när jag skulle ta mat i skolan
* Jag har aldrig skolkat
Bild: HÄR

Flytten

Vi flyttar för egentligen flera anledningar. Vi har bott i denna lägenhet i nio år, och har helt enkelt tröttnat. Jag har även bott i Gröndal i över 13 år, så vi ville prova på något nytt. Vi ska fortfarande bo inom Hägerstens kommun, men mer än så kommer jag inte säga.
Vi flyttar för en till anledning. Mamma älskar att odla och så vidare. Vi har ju landet, men oftast är pappa och jag inte så sugna på att åka dit under helgerna. Mamma har inget körkort, vilket gör att pappa måste skjutsa henne väldigt ofta till landet. Vi har även inte riktigt tid för den trädgården. Det var av en slump vi hittade radhuset som vi ska flytta till. Den hade alla krav som vi ville ha på ett hus; supernära till innerstan (2 minuter med kollektivtrafiken), den hade två uteplatser så mamma kunde plantera, den hade två sovrum och ett badkar (mammas och pappas krav).
Ja, så vi "vann" budgivningen och nu står vi här.
Jag och mamma kommer få närmare till skola och jobb. Jag kommer även kunna sola på sommaren utan att någon kollar på, jag kommer kunna låta hur mycket jag vill och spela hur hög musik jag vill under stora delar av året, då våra grannar använder sitt hus som sommarställe när de kommer till Sverige.
Det ända problemet är att radhuset är 14 kvadratmeter mindre än lägenheten vi bor i nu, och den har mindre förvaringsplatser, vilket gör att vi har behövt slänga en del saker. En till sak som JAG tycker är negativ är att radhuset inte är nyrenoverat. Innan vi flyttar in kommer en snickare ha lagt in nytt golv i sovrummen på övervåningen, och ha målat om ALLA väggar och ha satt upp en fondtapet i mitt rum


Flyttar om 3 dagar

Nu är det 3 dagar/4 nätter kvar tills vi flyttar. Det är dålig uppdatering just nu på grund av det. Hoppas ni förstår!


Vlogg


RSS 2.0