Tyst som en mus

....är jag.
Idag är jag hemma från skolan, vilket är supertråkigt. Jag skulle jättegärna FaceTime:a (FaceTime är som Skype fast det är en app som Apple äger) med någon annan som är sjuk, men det kan jag inte eftersom jag inte får eller kan prata.
Jag har precis kommit ut från badet. Jag gjorde jag lite fräsch med body lotion och sådant. Innan det hade jag druckit ett stort glas varm choklad med skummad mjölk till frukost. Nu ska jag sminka mig och om ca. 40 minuter ska jag sätta på tv:n för att se "The Kardashians"


Köpenhamn

Vår resa bestod av shopping, och mycket fika. Såå mysigt!
Jag ska försöka göra en HAUL-video på vad jag shoppade där, så fort jag får tillbaka min röst. Jag har fått råd från en sjuksköterska att vara helt tyst. Jag kanske inte pratar på ungefär en vecka, det är superjobbigt!


Ingen röst alls

Idag är min röst helt försvunnen. Ibland hör man vad jag säger, och ibland får jag bara fram små ljud. Som grädden på moset har jag även fått min klassiska förkylnings-hosta. Jag har rätt mycket att göra i skolan just nu, så trots förkylning blir det ändå att sätta sig och köra igång med skol-jobb!


Jag och Olivia


Lite uppdatering

 

Lökig startbild sådär...

 


RSS 2.0